Menü Bezárás

Ebből a 4 csillagjegyből lesz a legjobb anya!

Vannak olyanok nők, akikről elsőre azt mondják, hogy kifejezetten anya típusok. Ők azok, akik nem szabályok szerint, hanem inkább szívből nevelnek, nekik valósággal a vérükben van az anyai ösztön, soha nem görcsölnek semmin, gördülékeny számukra az élet.

1.Mérleg

A legkiegyensúlyozottabb anya, mindig arra törekszik, hogy harmonikus nevelésben részesítse a gyerekét. Soha nem alkalmaz fizikai fenyítést, nem kiabál hangosan, megpróbálja kompromisszumosan, és racionálisan elsimítani a vitákat. Nagyon törekszik arra, hogy nehogy elrontsa a gyerekeit, mindig tudja, hogy mit kell mondania, vagy tennie, hogy racionális, és kiegyensúlyozott személyiségekké váljanak.

2.Bak

Igen nagy a felelősségérzete, az egész életét annak szenteli, hogy gyermekeit egészségben, és boldogságban tudja nevelni. Fontos számára, hogy fényes karriert fussanak be. Meg kellene tanuljon egy kicsit lazítani, hiszen az élet nem csak stresszből, és felelősségből áll. Nagyon igyekszik, hogy a maximális biztonságot nyújtsa a gyerekeinek.

3.Halak

Nagyon érzékeny, ezért érzelmileg teljes mértékben át tudja érezni a gyerekei örömét, és problémáit is. Arra törekszik, hogy harmonikus, szépségekben gazdag, kiegyensúlyozott, boldog gyerekkort biztosítson számukra. Az optimista látásmódja segíteni fog abban, hogy mindig egy kicsit szebbnek lássák a világot.

4.Rák

Érzékeny, de közben határozott is. Meg van az életről, és a nevelésről a saját elképzelése, és attól senki sem tudja eltántorítani. Állandóan szemmel igyekszik tartani a kicsinyeit, ami egyrészt nagyon biztonságos, másrészt pedig meg kell tanulnia egy kis szabadságot adni nekik.