Menü Bezárás

Ed Sheeran “Perfect” című dala elkezdődik, de nézd a közönség reakcióját, amikor a hangulat változik

Amikor olyan látványról van szó, amelytől igazán eláll a lélegzetem, a jégtánc biztosan ott van a legerősebbek között.

Kifejezőbb, mint a műkorcsolyázás, a jégtáncosok a lábmunka és a test mozgásának segítségével kifejezéseket és érzéseket közvetítenek oly módon, hogy még a legkeményebb szíveket is ellágyítja.

A siker vagy kudarc nagy része a zenében rejlik, ezért Gabriella Papadakis és Guillaume Cizeron magas elvárásokat támasztott, amikor Ed Sheeran “Perfect” című dalát választotta…

Gabriella és Guillaume, piros ruhába és semleges fekete öltönybe öltöztek, amely szemet gyönyörködtető kontrasztot mutatott, a jégpálya középpontjába léptek, és meghódították a közönségüket az elejétől fogva.

Elragadó teljesítmény

Miközben Ed Sheeran “Perfect” című dala szól, ők ketten fenséges eleganciával siklanak körbe a jégpályán, azonnal szinkronban egymással és élvezik az előadásuk minden pillanatát.

Olyan emberként, aki alig tud egyenesen megállni a korcsolyán, még csak elképzelni sem tudom azt a mesteri szintet, amin Gabriella és Guillaume van. A szigorú fegyelem és a hihetetlen elkötelezettség évei azt jelentik, hogy képesek olyan műsort bemutatni, amelytől az emberek szó szerint a saját érzelmeikkel birkóznak.

Szeretnéd látni, hogy miről beszélünk? Nézd meg az alábbi videót:

Nos, ez kétségtelenül egy olyan előadás, amelyet újra és újra meg fogok nézni.

Ha mosolyt csalt az arcodra, oszd meg a cikket a Facebookon, hogy a barátaid és a családod is élvezhessék azt!