Menü Bezárás

Egy édesanya úgy eteti a gyerekét, mint a madarak – megrágja neki az ételt

Egy édesanya komoly vitát váltott ki az interneten, miután megmutatta, hogy eteti a gyerekét.

Egy édesanya úgy eteti a gyerekét, mint a madarak - megrágja neki az ételt

A 21 éves arizonai Alice Bender nemrég közzétett egy videót, amelyen látszik, milyen egyedülálló módon eteti a kisbabáját. A videót már több mint egymillióan látták, de a hozzászólók véleménye nagyon megoszlik a témában.

Alice és a férje egyébként rendszeresen osztanak meg videókat vegán, holisztikus életmódjukról, és arról, ahogy a gyerekeiket nevelik. Ebből a mostani videóból az derült ki, hogy eteti az édesanya Fern nevű kisbabáját. Miközben a gyerek egy etetőszékben ül, Alice apró falatokat harap ki egy almából, megrágja, majd kiköpi a gyerek elé az etetőszék asztalkájára, a kisbaba pedig habozás nélkül megeszi az előre megrágott almadarabokat.

A videóban Alice az Adventure Time című sorozat egyik dalával (I’m just your problem) válaszol mindazoknak, akik azt kérdezik tőle, miért eteti úgy a kisfiát, mint egy madár.

A hozzászólásokból azonban az derült ki, hogy az embereket nagyon is megosztja ez a különös etetési szokás. Egyesek azt mondják, hogy Alice technikája undorító, míg mások teljesen normálisnak tartják azt.

Sokakat sokkolt a videó, és nem értették, egyáltalán, hogy tölthetett fel ilyesmit az internetre a fiatal édesanya. „Vannak olyan dolgok az életünkben, amiket nem kellene megosztanunk másokkal. Ez pontosan egy ilyen dolog.” – írta az egyik hozzászóló. Egy másik azt kérdezte: „Miért nem tudod egyszerűen felvágni? Késsel?”

Egy harmadik hozzászóló pedig azzal vádolta, hogy a szájában lévő baktériumokat átadja a kisbabájának is.

Sok anyuka azonban Alice védelmére kelt, és sokan azt is elárulták, hogy ők is ugyanígy etették gyerekeiket csecsemőkorukban. „Könnyebb, mint felvágni, én legalábbis ezért csinálom.” – írta az egyik anyuka.

@comingupfern#momsunder25 #blw #10monthsold #lifeoffern #babyfern #fernapollo #crunchymom #eatmorefruit #veganbaby #frugivorebaby

♬ Sorry I dont treat you like a goddess – Peyton Eberle

Egy másik hozzászóló pedig azt írta: „Várjunk csak…ezt nem minden anya így csinálja? Lol.”

„Mindenki úgy viselkedik, mintha ez valami új és zavarba ejtő dolog volna. Az én szüleim is így csinálták, és szinte biztos vagyok benne, hogy a LEGTÖBBEN így szokták.” – áll egy harmadik védelmező hozzászólásban.