Menü Bezárás

Egy fiatalember 6 éves kislányával autóablakokat pucolt; egy férfi meglátja őt, és állandó munkát ad neki.

Egy szülő tényleg mindent megtenne a családjáért, főleg, ha az otthoni gazdasági helyzet nem teszi lehetővé, hogy méltó életet éljenek.

A nadrágszíj meghúzása sokszor sok áldozatot jelent, hogy a gyermekeid semmiben ne szenvedjenek hiányt, de ez nem mindig ilyen egyszerű. És az életnek ezt a részét Mauro, egy 22 éves fiú, aki egy hatéves kislány édesapja, és akinek van egy felesége van, nagyon jól tudja.

Hogy a családját életben tartsa, Mauro minden reggel korán kelt, és elment a közeli közlekedési lámpához, hogy letisztítsa a zöld jelzésre váró, megálló autók ablakait.

A legmeghatóbb dolog, amellett, hogy ez a fiatal apa minden reggel nagyon korán kelt, hogy elvégezze ezt az alacsony fizetésű munkát, az volt, hogy mindig magával vitte hatéves kislányát.

Összességében ez egy kifejezetten kétségbeejtő családi helyzet volt, amely egy nap hirtelen megváltozott. Egy férfi, aki gyakran haladt el a közlekedési lámpa mellett a kocsijával, lefotózta Maurót és a lányát, és feltette a Facebookra:

“Nem tudom, hogy hívják ezt a kislányt, csak azt tudom, hogy minden nap, amikor ezen az úton haladok, látom ezt a fiatalembert, aki ott áll a kislányával az oldalán, és aki éppen tanul, miközben türelmesen várja, hogy az apja befejezze a munkáját. Ez a kislány a világ összes lehetőségét megérdemli ahhoz, hogy méltóságteljes és kielégítő életet élhessen a jövőben” – írta Alvaro Romero az apáról és lányáról készült fotóhoz a közösségi oldalakon.

Szerencsére egy Agustìn nevű felhasználó felismerte a képen látható fiatalembert, és úgy döntött, hogy mindenképpen tennie kell valamit, hogy megpróbáljon segíteni a nehéz helyzetben lévő családon:

“Minden nap elhaladok ezen az úton, mert ez az út vezet a munkahelyemre. Ezért döntöttem úgy, hogy segítek ennek a fiatalembernek, és munkát ajánlok neki az építőipari cégemnél kőműves segédmunkásként. Így biztonságban lesz a hó végi fix fizetés, és jobban tud majd gondoskodni az egész családjáról. “

Agustìn nagylelkűségének csodálatos gesztusa valódi változást hozott Mauro és családja életében. Most a 22 éves fiatalembernek állandó munkája van, amely lehetővé tette számára, hogy biztonságos lakást bérelhessen magának és családjának.

Most már biztos benne, hogy Agustìn nagyon nagylelkű segítségfelajánlásával semmi sem fog hiányozni a házukból, és 6 éves lánya tovább tanulhat, és álmodozhat a jövőről, amely – biztosak vagyunk benne – jó lesz ennek a gyönyörű családnak.