Menü Bezárás

Egy hajléktalan pár 24 együtt töltött év után gyönyörű esküvői fotósorozatot kapott ajándékba

A hajléktalan pár 24 éve él együtt, de soha nem tudták maguknak megengedni az esküvőt. Szerelmük története azonban megindított néhány jószívű embert, akik úgy döntöttek, itt az ideje, hogy a pár megkapja álmai esküvőjét. A pár elképesztő átalakításon esett át, és miközben arra vártak, hogy valóban összeházasodhassanak egy templomban, gyönyörű esküvői fotósorozat készült róluk.

A legtöbb ember nagy felhajtást csap az esküvők körül. Ez érthető is, hiszen ez a szertartás szimbolikusan összekapcsol két embert, akik együtt akarják leélni az életüket. De az esküvő olyan luxus, amit a hajléktalan emberek nem engedhetnek meg maguknak.

Pontosan ez volt a helyzet Rosalyn Ferrer és Rommel Basco esetében is, akik a Fülöp-szigeteki Pampanga utcáin élnek. Bár 24 éve együtt vannak, mégsem engedhették meg maguknak álmaik esküvőjét.

Rosalyn és Rommel élete nem volt könnyű. 6 gyerekük van, és alig tudják előteremteni a mindennapi betevő falatot. A házaspár az utcán összegyűjtött hulladék eladásával keresi a megélhetését, de ez épp csak arra elég, hogy legyen mit enniük.

Ez sajnos azt jelenti, hogy a hajléktalan pár nem engedhet meg magának olyan luxusnak számító dolgokat, mint mondjuk egy nagyszabású esküvő. Mindez azonban megváltozott, amikor egy esküvői fotós, Richard Strandz, megismerte a történetüket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Benj Agoc (@rab4love) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Benj Agoc (@rab4love) által megosztott bejegyzés

Strandz inspirálónak találta, hogy a párnak a nehézségek ellenére is sikerült együtt maradnia. Amikor megtudta, hogy nem engedhetik meg maguknak az esküvőt, Strandz segítséget kért néhány barátjától, és közösen megszerveztek egy fotózást, amihez gyönyörűen át is alakították a párt.

Rosalyn és Rommel nem meglepő módon rendkívül boldogok voltak, amikor megtudták, milyen meglepetést tartogat a számukra Strandz. Örömmel vállalták a fotózást, amellyel a fotósnak az volt a szándéka, hogy egyúttal az utca előtt is tisztelegjenek, ahol ez a szerelem kivirágozhatott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Benj Agoc (@rab4love) által megosztott bejegyzés

Rosalyn és Rommel hivatalosan egyelőre még nem házasodtak össze. De Strandz és a barátai segítenek nekik összegyűjteni a szükséges papírokat ahhoz, hogy megtarthassák az egyházi esküvőt is. A csodálatos fotósorozat mindazonáltal már önmagában is arról tanúskodik, hogy a szerelem még a legnagyobb szegénységet is átvészeli.

Az esküvői fotósorozatot a fotós stúdiójának Instagram és Facebook oldalán (Rab4Love) osztotta meg.