Menü Bezárás

Egy magányos kamionsofőr befogadott egy elárvult macskát, aki azóta minden útjára elkíséri őt

Egy Paul Robertson nevű férfi hosszú ideje dolgozik kamionsofőrként, munkájában pedig azt szereti a legkevésbé, hogy egyedül kell megtennie a sokszor rendkívül hosszú utakat.

Ezért vett magához sok évvel ezelőtt egy Howie nevű cicát, aki hűséges társa volt a férfinek egészen 2017-es haláláig. Paulra ismét rátört a magány, ezért úgy döntött, újra felkeres egy állatmenhelyet, hogy új útitársat találjon magának.

https://www.facebook.com/MPRnews/videos/10154739887248591/

A menhelyen kiválasztott egy Percy névre hallgató macskát, akinek igen nehéz sorsa volt korábban. A vörös színű cicát alaposan elhanyagolta korábbi gazdája, végül pedig nemes egyszerűséggel az utcára tette. Percy így jó darabig egyedül járta az utcákat, és ez idő alatt jó pár sérülést szerzett: mire az állatvédők rátaláltak, sérülések voltak a jobb szeme környékén, és az egyik metszőfoga is hiányzott.

Szerencsére azonban a cica ezek után is képes volt szeretettel viszonyulni az emberek felé. Paul nem sokat hezitált, magához vette Percyt, és rögtön útnak indultak.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10158252180645150&set=a.113611950149&type=3

A macska hamar feltalálta magát új “munkahelyén”, rögtön otthonosan mozgott a kamionban. Az első hetekben az USA nyugati felén akadt dolguk, ahol számtalan természeti szépséget csodálhattak meg együtt. Paul és Percy immáron több éve róják az utakat közösen, és úgy fest, hogy ezt mindketten nagyon élvezik.