Menü Bezárás

Elhunyt felesége emlékére több 1000 fát ültetett, 17 évvel később így néz ki a hely

Ilyen egy szerelmes férfi! Egy egész erdőt ültetett elhunyt felesége emlékére!

Winston Howes 1962-ben vette feleségül szerelmét, Janet-et. A pár az angliai South Gloucestshire-i Stroudba költözött, egy csodás farmon laktak, pár év múlva pedig megszületett a kisfiúk.

Azonban 33 év múlva Janet hirtelen szívrohamban életét vesztette. Ezután Winston szeretett felesége tiszteletére, emlékére egy hektárnyi területre több ezer fát ültetett, viszont a terület egyik részén üres maradt minden, és csak a levegőből lehet látni, hogy miért. Ez a rész, a magasból nézve szívformát ölt, ami Winston Janet iránt érzett szerelmének jelképe.

Winston a Daily Mail-nek beszélt az ültetésről, elmondva, hogy leginkább tölgyfák alkotják az erdőt, és a szív csücske Wotton Hill fele mutat, ahol Janet gyerekkorát töltötte.

Elhunyt felesége emlékére több 1000 fát ültetett, 17 évvel később így néz ki a hely

“Időnként kisétálok ide az erdőbe, ahol jólesik lenni, gondolkodni, és Janet emlékét őrizni” – mondta.

A 76 éves férfi elárulta, hogy a szív formájú területre egy titkos kapun lehet bejutni. Az erdő az út felől nem látszik, mivel ez egy különleges helyszín Winston számára, azonban egy hőlégballonos, bizonyos Andy Collett észrevette a magasból az erdőbe mintázott szívformájú szigetet, így fény derült a tragikus és érzelmes történetre.