Menü Bezárás

Elhunyt feleségének adott egy utolsó csókot, majd 8 órával később követte őt a túlvilágra

Cikkünk főszereplői, Yvonne és Robert még nagyon fiatalon ismerték meg egymást Niue szigetállamában, mely a Csendes-óceán déli részén található. Robert egy nap megpillantotta Yvonne-t, aki épp motorral közlekedett az utcákon. Robert első látásra beleszeretett a nőbe és addig nem nyugodott, míg meg nem találta őt. A pár egymásba szeretett és rövid időn belül összekötötték életüket.

Ekkor Yvonne még csak 18, Robert pedig 23 esztendős volt. Az esküvőjük után nem sokkal meg is születtek gyermekeik, akik a Ken, Kathleen, Russell és Marion nevet kapták.

Kathleen, aki már 50 éves elmesélte, hogy egy idő után Új-Zélandra költöztek és ott kezdtek új életet. Azt is elárulta, milyen volt a gyerekkoruk.

„A szüleink sokszor vittek minket táborba meg strandra, majdhogynem az összes szülinapunkat egy hatalmas bulival ünnepeltük meg. Őszintén mondom, hogy remek szüleink voltak és büszkék vagyunk rá, hogy a gyerekeik lehetünk.”

A gyerekek elmondták, hogy az apjuknak nagyon nehéz gyerekkora volt, ezért mindent meg akart tenni annak érdekében, hogy amiben ő hiányt szenvedett a gyerekeinek ne kelljen.

2015-ben azonban Robert autóbalesetet szenvedett, ám szerencsésen megúszta kisebb karcolásokkal. A probléma az volt, hogy miközben az orvosok megvizsgálták őt a kórházban, észrevették, hogy a tüdején és a máján rákos daganat található.

Rövidesen az is kiderült, hogy Yvonne-nak súlyos veseproblémája van, így a kapcsolatuk utolsó időszakát a betegség kötötte le. A pár kitartott egymás mellett, Robert minden egyes nap megcsókolta felesége homlokát, mikor aludni mentek.

Gyerekeik átmenetileg odaköltöztek hozzájuk, hogy mindenben segíthessék őket. A két idős ember, sokáig küzdött a betegségével, ám elsőként Yvonne-t győzte le. Miután a „gyerekek” megmondták apjuknak, hogy szeretett neje elhunyt, teljesen összetört. Képtelen volt felfogni, hogy szerelme itt hagyta őt. Állapota hirtelen súlyosabbá vált, így be kellett vinni őt a kórházba, ahol már nem tudtak rajta segíteni és 8 órával anyjuk halála után ő is távozott az élők sorából. A négy gyermek egy azon napon vesztette el mindkét szülőjét. Maradványaikat azon a helyen helyezték el örök nyugalomra, ahol megismerkedtek.

Történetük igazolja, hogy valóban létezik a sírig tartó szerelem. Gyermekeik azt mondták, ha édesanyjuk tovább élt volna, akkor apjuk is még mindig élne. Milyen csodálatos, mikor 54 évnyi házasság után még mindig megvan az az elsöprő szerelem, amit a legelején éreztek egymás iránt.