Menü Bezárás

Elmentem otthonról, a férjemet a TV előtt ülve hagytam. Ám kénytelen voltam visszafordulni, és …

„Tisztelt Adminisztrátor!

A segítségét, tanácsát szeretném kérni! Elmentem otthonról, a férjemet a TV előtt ülve hagytam. A bolt felé tartva az autó meghibásodott, képtelen voltam belé életet lehelni. Mivel az autómentő drága, a férjem pedig ért az autókhoz, úgy döntöttem, hazamegyek, hogy segítséget kérjek tőle. Sajnos nem jutott eszembe előtte rátelefonálni…

Ám mikor hazaértem, megállt bennem az ütő: rajtakaptam a férjemet a szomszédasszonyom, jó barátnőm, huszonéves lányával!

Mi tévő legyek, adj tanácsot!

Anna”

Az Admin válasza azonban nem mindennapi:

Kedves Anna!

Tudom, hogy ez nem egy könnyű helyzet, és én is jártam már a Te cipődben, sajnos nagy méreg, és első alkalommal én sem tudtam, mihez kezdjek. Ám ma már szerencsére tudom, mi ilyenkor a teendő, ezért Neked is tudok ebben segíteni. Tehát a teendők szépen sorban:

Én a helyedben legelőször az üzemanyagtöltőt ellenőrizném, hogy nem tömődött-e el. Ha ez rendben van, jöhetnek a motorhoz vezető vezetékek, aztán pedig az össze kábel.  Ha még mindig nem indul az autó, ellenőrizd az üzemanyag-szivattyút, mert ezen múlik, hogy a motorba elegendő üzemanyag jut-e.

Biztos vagyok benne, hogy mindezzel megoldódik a problémád, üdv:

Laci Fórum Adminisztrátor”