Menü Bezárás

Emlékeztek még VV Veronikára? Szinte megismerhetetlen a Való Világ óta

Aggasztóan lefogyott VV Veronika! Bár az egykori villalakó azt állítja, most éppen hízott valamicskét, ez nem látszik, mivel nemrég a 310 köbcentis implantátumokat 400-asra cseréltette mellében, így az arányok jócskán eltolódtak.

A volt villalakó egyik pillanatról a másikra dobta le a kilókat, saját bevallása szerint azért, mert túl nagy stressz érte őt. Veronika eleinte örült a fogyásnak, aztán belátta: átesett a ló túloldalára. Barátai és ismerősei aggódnak a lányért, hiszen a fogyás olyan nagy mértékű, és olyannyira szembetűnő, hogy szinte már betegesnek mondható. Veronika azonban megnyugtat mindenkit, az utóbbi pár hétben hízott négy kilót, így már 46 kilogramm a súlya.

Új, 400 köbcentis mellével még inkább kórosan soványnak látszik az egykori villalakó

– Korábban 58 kiló voltam, arról fogytam le 42-re, de most híztam egy picit – kezdte Veronika. – Régebben szerettem volna fogyni, valamennyit mindig sikerült is leadnom, de megállt egy pontnál. Úgy tűnik, stressz és idegeskedés kellett ahhoz, hogy most így nézzek ki! – árulta el az egykori villalakó, aki nem volt hajlandó részletekbe bocsátkozni, mitől volt ilyen nehéz időszak az életében. Annyit elárult, megviselte őt a kéz- és lábtörése, ami miatt még az ágyból is alig tudott kikelni. Ahogyan ő fogalmazott, idegőrlő időszak volt, bár ez inkább csak abban akadályozhatta meg, hogy visszaszedje a leadott kilókat, Veronika ugyanis már akkor is nádszálvékony volt, amikor az első baleset megtörtént.

Rá sem ismerni, olyan vékony lett

A gipszektől már megszabadult, de egészségügyi kálváriája nem ért véget: egy hónapja kés alá kellett feküdnie. Négy évvel ezelőtt behelyezett implantátuma elcsúszott, állandó fájdalmat okozva neki. S ha már műteni kellett, úgy döntött, új keble legyen nagyobb. Veronika büszke új alakjára, barátai azonban aggódnak érte.

A villában 2011-ben a villában kifejezetten jó húsban volt

– A 158 centis magasságomhoz 46 kiló vagyok, nem olyan vészes! És boldog vagyok, hogy megszabadultam a gipszektől – zárta rövidre a lány.

Dr. Szabados Lenke orvos szerint az erőteljes fogyás megviseli a szervezetet és a szerveket.

– Mindenre kihatással van. Hosszú távú evészavar merülhet fel, anorexia, bulémia alakulhat ki, és a bőrnek sem jó. Általában azok, akik sport nélkül koplalással fogynak le, rövid időn belül rengeteget szedhetnek fel, ha visszatérnek a normális étkezéshez – mondta a szakember.