Menü Bezárás

Ennek a nőnek van a legnagyobb szája a világon – bekerült a Rekordok Könyvébe is

A Connecticut állambeli Samantha Ramsdell hivatalosan is a világ legnagyobb szájával rendelkező nője. A 31 éves nő szája lenyűgöző 6,52 cm szélesre nyílik. A CNN beszámolója szerint a nő szájának kerülete meghaladja a 10 centimétert is. Viszonyítási alapként ez azt jelenti, hogy majdnem teljes egészében belefér a szájába egy alma, képes egyszerre beleharapni két egymásra helyezett sajtburgerbe, és egy nagy adag hasábburgonya is befér a szájába.

Samantha Ramsdell mindig is tudta, hogy nagy szája van, de csak nemrég hívták fel rá a figyelmét arra, hogy ez akár rekord méretű is lehet, amikor elkezdett videókat megosztani a TikTokon. A nőnek, akit korábban gyakran gúnyoltak nagy szája miatt, most 1,7 millió követője van a TikTokon, és a „TikTok gyermekei” – ahogy ő nevezi a rajongóit – ösztönözték arra, hogy megpróbáljon bekerülni a Guinness Rekordok Könyvébe. A mérések pedig beigazolták azt, amit a rajongói sejtettek, Ramsdell megdöntötte a világrekordot.

Azt mondja, a szája olyasmi volt, ami miatt régen bizonytalannak érezte magát, ezért megpróbálta kisebbnek mutatni a valódi méreténél, de most ez az egyik legjobb dolog benne, amire igazán büszke lehet. Azt is hozzátette, hogy nagyszerű érzés valami olyasmivel rekordot dönteni, ami korábban elbizonytalanította.

Fotó: Guinness World Records„Ez olyan, mint egy szupererő. Az a dolog, ami egyedivé és különlegessé tesz. Mindenkinek ünnepelnie kellene azt, ami mássá teszi őt.” – mondta.

Ramsdell TikTok videóiban rendszeresen tart bemutatót arról, mi minden fér be a szájába. A járvány alatt csatlakozott a közösségi oldalhoz, mert úgy érezte, ez volt az egyetlen lehetősége arra, hogy kiélje a kreativitását. „Először azt gondoltam, hogy túl öreg vagyok a TikTokhoz. De ez volt az egyetlen dolog, ami lefoglalt, és amiben kiélhettem a kreativitásomat, ezért elkezdtem énekelni, és csináltam néhány vicces videót, és az egyik ilyen videóban vicces pofákat vágtam, mire a TikTok gyermekei azt kérdezték tőlem: Mi történt az arcoddal?” Ez adta meg neki a szükséges motivációt.

„Az, hogy megszereztem ezt a rekordot, olyan, mintha végre megmutathatnám azoknak, akik gúnyolódtak rajtam, vagy azoknak, akik kételkedtek bennem, hogy igen, nagy szájam van – de legalább az enyém a legnagyobb a világon!” – mondta a nő. Hozzátette, hogy éppen a nagy szája az, ami megkülönbözteti őt az összes többi humoristától, énekestől, és másoktól, akik tartalmakat osztanak meg a közösségi oldalon. „Sosem gondoltam volna, hogy ilyen híres lehetek a szájamnak köszönhetően, de ez egészen hihetetlen, és nagyon jó érzés.”

Fotó: Guinness World RecordsAzoknak, akik azért küzdenek, hogy elfogadják valamilyen nem mindennapi adottságukat, Ramsdell ezt üzeni: „Ha tanácsot adhatnék bárkinek, akinek van valamilyen nagy testrésze, vagy valami más, egyedi adottsága, és meg akar próbálni bejutni a Guinness Rekordok Könyvébe, azt mondanám, hogy vágjon bele! Tegye meg büszkén, és tegye ezt a legelőnyösebb tulajdonságává. Ez a te szuperképességed, ez az, ami különlegessé tesz téged, és megkülönböztet mindenki mástól!”

Forás:twice.hu