Menü Bezárás

Erdélyi Mónika felfedi a titkát! Így tudja finanszírozni gyakori külföldi utazásait

Az internetezők között nagy feltűnést keltett az a YouTube-videó, amelyben Erdélyi Mónika, a népszerű tévés személyiség, véget vetett azoknak a találgatásoknak, melyek szerint külföldi utazásait egy titokzatos gazdag férfi finanszírozza.

A videóban Mónika tisztázza, hogy saját maguk, illetve lánya, Molli utazásait teljes mértékben saját költségükön fedezik, évente több alkalommal is.

Erdélyi Mónika, aki egykor a “Mónika show” háziasszonyaként vált ismertté, videójában azt is elárulja, hogyan sikerül ezt megtenniük: többek között azzal, hogy a kávéfogyasztásukat granulátumra váltották, ezzel éves szinten 142 ezer forintot megtakarítva. A költségcsökkentési stratégiáikat bemutató első videó olyan sikeres lett, hogy Mónika egy második részt is készített, amely további spórolási tippeket tartalmaz.

A “Hogyan vásárolunk, hogy spóroljunk, miből utazunk? 2. rész” című epizódban Mónika elmagyarázza, hogy az étkezések terén is jelentős megtakarítások érhetők el. Azt tanácsolja, hogy éhesen, szomorúan, vagy dühösen sosem szabad vásárolni menni, mert ez felesleges kiadásokhoz vezethet. Ételrendelést pedig szinte teljes mértékben mellőznek, mivel az jelentősen megemeli a havi kiadásokat. Egy covidos időszak alatti tapasztalatát is megosztja, amikor rájöttek, mennyire költséges lehet az ételrendelés, így inkább az előre történő főzést részesítik előnyben.

Erdélyi Mónika spórolási tippjei közé tartozik az is, hogy alaposan megtervezi a vásárlást, és listát készít a szükséges dolgokról. Ez segít neki abban, hogy csak a valóban szükséges termékeket vásárolja meg, elkerülve ezzel a felesleges kiadásokat.