Menü Bezárás

Erőteljes vértisztító, ami csupán 2 összetevőből készül

Napjainkban sokkal intenzívebb éljük az életünk, mint az előző generációk. Rossz minőségű nagy mennyiségű ételeket fogyasztunk gyorsan, és nincs fizikai tevékenységünk. Mindannyian ugyanabba az időskorú csapdába esünk, elhanyagoljuk magunkat.

A stressz és a rossz táplálkozás miatt sebezhetővé és betegségekre hajlamosabbá válunk. A mai modern társadalom egyik leggyakoribb betegsége a magas vérzsír szint és a magas vérnyomás.

Ha magas a vérzsír szinted vagy magas a vérnyomásod, esetleg mindkettőben szenvedsz, akkor meg kell próbálnod ezt a receptet. Nem vesz igénybe sok időt az elkészítése, és igen hatásos.

Hozzávalók:

Szárított füge
Almaecet

Elkészítés:

Vegyél három fügét, szúrd fel mindegyiket egy fogpiszkálóra. Önts 0,2 liter almaecet-ecetet egy üvegtálba, és helyezd el benne a három fügét. Hagyd benne a fügéket 12 órán keresztül, ami elég idő ahhoz, hogy felszívják az ecetet. Reggel, üres gyomorra edd meg mind a hármat, majd helyezz el újabb 3 darabot a maradék ecetben. Ismételd meg az eljárást minden este és reggel 7 napon keresztül. A hetedik nap után az almaecet nagy valószínűség szerint el fog fogyni. Ekkor önts újabb 0,2 l almaecetet, és ismételd meg a módszert további 7 napon keresztül. Az egész kezelés 14 napig tart, és két-három havonta megismételhető. Az eredmények csodálatosak.

Hogyan működik?

A szárított füge magasabb koncentrációjú tápanyagokat tartalmaz, mint a friss. Kalóriában, antioxidánsokban, rostokban és káliumban gazdag. Valójában a benne lévő rostok segítenek csökkenteni a koleszterin szintet, és csökkentik a vérzsírt. A magas káliumszintje segít a vérnyomás csökkentésében. Másrészről az almaecet méregtelenítő szereként segíti a szervezet, hogy több zsírt égessen el.