Menü Bezárás

Ez a 3 csillagjegy paranormális képességekkel rendelkezik

Ez a 3 csillagjegy olyan paranormális erővel született, mint a tisztánlátás, mágia és előző életből való emlékek!

Születésekor minden csillagjegy megkapja a maga különleges ajándékát, jellemző tulajdonságát. Az alábbi 3 csillagjegy szülöttei a legtöbb esetben paranormális erővel rendelkeznek!

Rák

Nagyon érzékeny, képes mélyen átérezni az emberek problémáit, tudatában van a sebeinek és a sebezhetőségének. Lelkes, önzetlen jóindulatú, nagyon átérzi mások szenvedését.

Pont olyan romantikus alkat, mint amennyire logikusan tud gondolkodni. Eléggé lassú, de a saját tempójában mindig eléri, amit szeretne. Ha sikerül túllépnie az erős érzelmein, és kapcsolódni tud a legmélyebb énjéhez, erős empátia révén a jelen és jövő titkai is feltárulnak előtte.

Sokszor van déjà vu élménye, fontos számára a teljes igazság megismerése, megértése vagy átérezése, még, ha erre sok időt is kell áldozzon. Rendelkezik a tisztánlátás képességével, minden látszaton túl ismeri az igazságot, vagy megtalálja azt a teljes sötétségben is. Mindig tudja, ha valaki hazudik neki, hogy milyen következményekkel járnak a tettei, segítséget egy “másik” világból kap.

Ha szabad utat enged ezeknek az érzékeinek, akkor rendkívüli eredményeket érhet el.

Halak

A egyik legmisztikusabb és szinte kiismerhetetlen a Halak csillagjegyű személy. Számára létezik egy másik valóság, egy olyan világban, amelybe mi “halandó emberek” ritkán nyerünk betekintést.

A Halak bejuthat az Univerzum árnyékos területeire, ahová a fény nem jut el, de az emberi lelkekben is mélyen belát. A Halak csillagjegy szülötte megérti azt is, amit más még csak nem is sejt.

Saját értékeire, boldogságára összpontosít, mintha ő lenne az önzés és az önzetlenség egyesülésének legnagyobb mestere. Általában nem tervez meg semmit előre, mert mindig a megérzéseire hallgat, és azok függvényében alakítja a dolgokat. Paranormális erejük a varázslatban rejlik.

Saját életére összpontosít, és az általuk fontosnak tartott spirituális szálak lehetővé teszik számára, hogy amit igazán szeretne, azt meg is kapja. Azonban jó, ha vigyáz, hogy mit kíván, mert könnyen valóra válik, nagyon jól működik esetében a Vonzás Törvényének teremtő ereje.

Mérleg

A Mérleg mindig egy igen gazdag életet fog élni, nem feltétlenül anyagilag, hanem inkább lelkileg. Egy bizonyos ponton, késő serdülőkortól kezdődően azt fogja érezni, hogy nehezen találja a helyét. Állandóan pezseg, nem tud sokáig egy helyben maradni, sokat utazik, szükségét érzi, hogy más helyekről, országokból, kultúrákból származó emberekkel találkozzon.

Nagyon változatos karmával rendelkezik, sok reinkarnáción ment keresztül, és sok tapasztalatot, lelki érettséget, de karmikus adósságokat is felhalmozott.Ez az oka annak, hogy az utazás igazán jó érzéssel tölti el, és segít újra kapcsolatba lépni önmagával.

Utazásai során találkozhat olyan emberekkel, akikkel különösen heves és zavaros érzelmeket él át, nagy valószínűséggel olyan lelkekkel, akikkel az előző életeiben fontos élményeken osztozott.

Lehetnek olyan álmai is, amelyeket teljesen valóságosnak érez, és nagyon nehéz értelmezni ezeket. Látja vagy érzi az idő árnyékait, akár a lélekjelenlétet, akár egy hely emlékét.