Menü Bezárás

Ez az 5 legérzékenyebb csillagjegy. Te is közéjük tartozol?

Ahol sok az érzelem, ott kevesebb hely marad az egónak.

Mit is foglal magába az érzékenység? Azt a képességet jelenti, amikor valaki számára fontosak a körülötte levő személyek, tud egészséges kapcsolatokat ápolni másokkal és mindenkiben meglátja a lehetőséget a jóra.

Az érzelmes emberek képesek megváltoztatni a világot a jóságukkal és a gyengédségükkel, emellett ők is boldogabbak és nem vesznek félvállról semmit.

A te csillagjegyed is magába foglalja ezt a tulajdonságot?

1. Halak

A Halak csillagjegyben születettek a legérzelmesebb személyek. Rengeteg empátiával rendelkeznek, miközben folyamatosan készen állnak arra, hogy bárkinek segítsenek. Nagyon jószívűek, érzékenyek és intenzíven megélik az érzelmeiket, legyenek azok akár pozitívak, akár negatívak. A Halak csillagjegyűek nagyon jó társaságnak számítanak, hiszen sosem irigyek mások sikereire, sőt inkább mindenkit bátorítanak és támogatnak.

2. Nyilas

A Nyilasok mindenhol a kalandot keresik. Nagyon különleges karakterrel rendelkeznek, hiszen számukra nem a birtokolható dolgok jelentik az igazi kincseket, sokkal inkább a szeretetben, a szerelemben és a baráti kapcsolatokban látnak értéket. Emiatt szeretik annyira az embereket, a társaságot és bármerre járnak, mindig újabb és újabb barátokra tesznek szert. Nyitottak, segítőkészek és ők is képesek elfogadni mások segítségét, ha arra kerül a sor.

A Nyilasok nagyon szeretnek utazni, de ha ez fizikailag nem lehetséges, képesek a képzeletüket használva, gondolatban utazni és sosem félnek megosztani ezt az utazást a beszélgetőpartnereikkel.

3. Vízöntő

A Vízöntők is a legérzelmesebb csillagjegyek közé tartoznak. Nagyon empatikusak, ami arra készteti őket, hogy helyzettől függetlenül, minden mást a háttérbe helyezve segítsenek az arra rászorulóknak. Intelligenciájuk és problémamegoldó készségüknek hála, nem csupán a hozzájuk közelálló személyeknek próbálnak segíteni, inkább az egész világ problémájára szeretnének megoldást találni, így a Vízöntők gyakran aktivistaként, vagy tüntetőként is kiemelkednek a tömegből.

Nem tudják szemrebbenés nélkül tűrni az igazságtalanságot, emiatt gyakran fellépnek az igazságtalanság ellen, és ez az energia jelen van a családjukban és a közösségekben, amelyekhez tartoznak.

4. Rák

A Rák csillagjegyűek annyira érzékenyek és empatikusak, hogy szinte megérzik ha a számukra fontos személy valamilyen nehéz időszakon megy keresztül. Amikor ez beigazolódik, a Rák csillagjegyben születettek mindent megtesznek azért, hogy az illető személynek segítsenek.

Az empátiájuk és segítőkészségük nem ismer határokat, de emiatt is fontos, hogy olyan emberek társaságát keressék, akik ezt valóban értékelik és nem pedig csak kihasználják. Természetesen az empátiának nem kellene határokat szabni, de a segítőkészség csak akkor kifizetődő, ha olyan embereknek ajándékozod, akik észreveszik az erőfeszítéseidet és akár képesek meghálálni is ezt azzal, hogy nem hagynak cserben, amikor te kerülnél ugyanebbe a helyzetbe.

5. Szűz

A Szűz jegyben születettek is közismertek tiszta, önzetlen lelkükről. Mindig nagyon odafigyelnek a körülöttük levő emberekre. Tudják kontrollálni az érzelmeiket és sosem hagyják az egójukat fölülkerekedni. Tisztelik, meghallgatják, teret adnak és csodálják azokat az embereket, akikkel összehozza őket a sors. Szeretnek tisztelettel bánni az emberekkel, hiszen pontosan ez az, amire ők is a leginkább vágynak. Ők igazán tudják, hogy ha változást szeretnél elérni a világban, neked kell megtenned az első lépést.

Forrás

loading...