Menü Bezárás

Ez az a 4 csillagjegy, aki bármilyen nehézséggel szembenéz az életben – Határozottak és nem stresszelnek minden kis dologtól!

4 olyan csillagjegy van, akik sokkal jobban bírják a stresszt, mint a többiek, ellenállók és határozottak. Bármilyen problémával szembenéznek az életben!

Kevés az olyan ember, aki, ha valami kihívással szembesül, összeszedi minden akaraterejét és bátorságát és megy tovább a kitűzött cél felé. Nemrég az asztrológusok a legjellemzőbb tulajdonságok alapján rangsorolták a csillagjegyeket, és összegezték, hogy kik azok, akik jobban bírják a stresszt és a megpróbáltatást.

Bika

A Vénusz uralma alatt álló Bikát az asztrológusok egy szilárd sziklához hasonlították, hiszen a legkényesebb élethelyzetekben is két lábbal áll a földön. A szerelem és a szépség bolygója stabilitást és következetességet kölcsönöz a Bikának.

Földi csillagjegy lévén a Bika nyugodt, állhatatos, kitartó és elszánt. Az ereje a türelmében rejlik, inkább kivárja, hogy vége legyen a viharnak, minthogy megküzdjön vele.

Rák

Ez a gondoskodó Vízjegy arra törekszik, hogy rend legyen körülötte és benne minden. Uralkodó bolygója a Hold, éppen ezért legfőbb erőssége a mély érzelmekben, és az intuíciós képességében rejlik.

A legviharosabb időkben is képes arra, hogy megtalálja az egyensúlyt, az élet nagy csatáit gyakran mások miatt vívja meg, jelmondata, “csak azért is megmutatom, hogy kibírom”. Erős érzelmi beállítottságának köszönheti, hogy a legnagyobb nehézségek közepette is meg tudja őrizni a hitét.

Fontos számára, hogy a szerettei minden helyzetben jól érezzék magukat, és ezért mindent meg is tesz. A fájdalmat gyakran magába zárja, nem sokat beszél róla, de ezt az energiát átalakítja magában, gondoskodásra és együttérzésre használja fel.

Skorpió

Határozott és igencsak ellenálló a stresszel szemben, bármi történjen is nagyon könnyen regenerálódik.

Két uralkodó bolygója van, a Mars, az egység és a vágy bolygója és a Plútó, az átalakulás és az újjászületés bolygója. Ez a kettős hatás a tüzes elszántság és a mély megújulási képesség kombinációját hozza el a Skorpió életébe.

Nagyon jól kezeli a kritikus helyzeteket, és közben fejlődik is, bátran szembenéz a félelmeivel. Az akadályokat legyőzve egy teljesen más személyként kezd élni.

Bak

Uralkodó bolygója a Szaturnusz, éppen ezért álljon bármilyen nagy kihívás előtt is, soha nem csügged el. A Szaturnusz a fegyelem, a rendszeresség és az életleckék bolygója. A Bak teljes erejével küzd a problémák megoldásán, nagyon kitartó, gyakran éjszaka is fennmarad, hogy pontos stratégiát alakítson ki. Minden küldetést kitartóan teljesít.