Menü Bezárás

Ez az egyszerű megoldás segít abban, hogy padlója még tisztább legyen: mindenképpen próbálja ki.

Amióta felfedeztem ezt a padlótisztítót, nem veszek többé gyári termékeket. Elképesztő, hogy milyen egyszerűen és olcsón lehet tisztítani a padlót az egész házban.

A tiszta padló mindig segít rendet teremteni. Ha rossz padlótisztító termékeket használunk, elég gyakori, hogy csíkok és foltok lesznek a padlón. Ez biztosan elkerülhető, ha kipróbáljuk ezt az egyszerű trükköt. Hogyan tartja tisztán a padlót?

Hogyan készítsem el ezt a csodás tisztítót?

A rendkívül hatékony padlótisztító elkészítéséhez néhány összetevőre lesz szüksége. Tegyen egy tálba 250 g szódabikarbónát, három evőkanál öblítőszert, egy evőkanál mosogatószert és egy evőkanál denaturált szeszt. Vegyen fel kesztyűt, és keverje össze a keveréket egy kanállal, majd formáljon belőle néhány diónyi golyót.

Használat előtt hagyjon néhány órát, hogy a golyók megszáradjanak. A megmaradt golyókat tegye egy edénybe, és szorosan zárja le a fedelet. Öt liter vízhez két kész golyót kell használnia.

Próbáljon ki egy másik trükköt

Ha a golyók ötlete nem tetszik, kipróbálhat egy másik módszert is a padló tisztítására. Ez még jobban működik, mint a boltokban kapható legtöbb tisztítószer. Ez egy mosogatógép tabletta, amely még a legkeményebb padlót is képes megtisztítani. Oldjon fel két mosogatógép tablettát forró vízben, és áztassa be alaposan a felmosórongyot.

Mossa fel a padlót, és meg fog lepődni, milyen fényes lesz! Ez az öblítőnek köszönhető, amelyet az edények öblítésére terveztek. Ez a trükk a legkülönbözőbb felületekhez tökéletes, a fapadlótól a csempéig.