Menü Bezárás

Ez az oka, hogy a fiatal férfiak odavannak az idősebb nőkért

Talán főiskolás koromban volt először kapcsolatom egy 40 év körüli anyukával. Elvált, egyedülálló anya volt, aki egyedül nevelte 16 éves lányát. Nem tartott sokáig, de élveztem minden percét.

Valahol fura volt egy nálam jóval érettebb nővel együtt lenni, de valahogy mégis nagyon jól megértettük egymást. Vonzó volt mindenféle tekintetben. Mindketten tudtuk, hogy ez nem lehet hosszú távú, nem is terveztük, de bevallom, akkor minden percét élveztem.

Egy idősebb nő sokkal tapasztaltabb és kiegyensúlyozottabb.

Az idősebb nők képesek segíteni egy fiatal férfinak az álmai, céljai elérésében, mert szinte példaképként szolgálnak számukra. Az idősebb nőknek már vannak elért eredményeik. Rengeteg tapasztalatuk van a munkában, az emberek kiismerésében. Okosságuk és erejük az, ami vonzza a fiatalabb férfiakat.

A pénzügyi kérdésekkel kapcsolatos félreértések is kevésbé fordulnak elő, mert többnyire mindketten keresnek, ezáltal pedig jobb a kapcsolat minősége. Az a stabilitás, amelyet a munka hoz a nő életében, az egyik oka annak, hogy a fiatalabb férfiak kényelmesebben érzik magukat az idősebb nőkkel való kapcsolatukban.

Sok tapasztalatuk van a kapcsolatokról, a randevúkról

A nőkben általában később tudatosul, mi tetszik, nem tetszik a férfiaknak, és nyitottabbak a kísérletezésre. Még akkor is, ha tudják, hogy a kapcsolat nem tartható fenn, vagy nem válhat életre szóló elkötelezettséggé, nyitottak arra, hogy teljes mértékben élvezzék a szerelmet és az együttléteket, beleadva mindent a kapcsolatba.

A fiatalabb férfiak számára az idősebb nővel való kapcsolat olyan, mintha kalandoznának valakivel, aki ugyanolyan izgatott és nyitott, mint ők. Egy kutatás kimutatta, hogy az idősebb nők általában kevésbé hezitálnak a partnereikkel szemben, mint a fiatalabb nők, mert a tapasztalatok nyitottabbá tették őket.

Az idősebb nők tudják, hogyan kell szemtől szemben kommunikálni és meghallgatni partnereiket

Nem sértődnek meg, ha partnereik nem köszöntik fel őket a születésnapjukon a közösségi oldalakon. Nem teszik közzé a kapcsolat minden mérföldkövét a Facebookon és más felületen, és nem mondják el a világnak, hogy kivel vannak. Inkább valódi beszélgetésekbe fektetnek időt és energiát, amelyek szavakat és érzéseket tartalmaznak.

A fiatalabb férfiak általában nehezen lépnek kapcsolatba a fiatalabb vagy korukbeli nőkkel, mivel tapasztalatlanok, és nem biztos, hogy annyira nyitottak az együttlétre. De az idősebb nők viszont kevésbé gátlásosak az ágyban szerzett tapasztalataik miatt, és tudják, hogyan kell kérni azt, amit szeretnének.

További bónuszként azt is tudják, hogy mit csináljanak az ágyban, ami még élvezetesebbé teszi az élményt. Igényesek lehetnek, és hajlandóak új dolgokkal vagy fétisekkel kísérletezni. Tudják a hálószobában folytatott kommunikáció fontosságát és azt, hogy ez hogyan segíti a partnerükkel jobban megismerni egymást, és ezáltal lehetővé teszi a teljesebb intim életet.

Elmúltak azok az idők, amikor a fiatalabb férfiak az azonos korú nőket részesítették előnyben.

A nemi szerepek társadalmunkban változnak, ami egyenlőséget teremt mind a férfiak, mind a nők között. A fiatalabb férfiak valószínűleg rájöttek arra a tényre, hogy az idősebb nőkkel való randevúzás megér egy próbát. Ha idősebb nő vagy, akkor miért nem adsz esélyt egy fiatalabb férfinak, aki „üldöz” téged? Lehet, hogy érdemes kipróbálnod, milyen is egy fiatalabb férfi mellett.

Tehát a kapcsolat velük szinte mindig zökkenőmentes. Ezen túlmenően, az idősebb nők nyitott gondolkodásúak és elegendő teret engednek a fiatalabb férfiaknak, hogy felfedezzék fiatalos természetüket és velük tartanak a kalandjaikban is.