Menü Bezárás

Ezért szeret a macskád rajtad aludni – és ezért kellene szó nélkül viselned

Miért imád a macskád rajtad aludni, és mindezt miért viseled el szó nélkül?

Egy idő után kedvenc háziállatod nem elégszik meg a fotellel, sokkal inkább szeret melletted az ágyban, vagy rajtad aludni. A te feladatod pedig az, hogy megpróbáld kordában tartani. Egy idő után úgyis rá fogsz jönni, hogy teljességgel reménytelen, és inkább elviseled.

Szakértők szerint a macskák képesek arra, hogy gyógyítsanak, és az összes negatív energiától megszabadítanak. A háziállatod az egyetlen, aki szavak nélkül is megért, pillanatok alatt “felállítja a diagnózist” és elkezdi a gyógyítás. A macska mindig arra a helyre fekszik, ahol problémát érzékel.

Házi kedvenced szeretne állandóan veled, rajtad, melletted lenni, ezért minden alkalmat megragad, hogy állandóan rajtad csünghessen. Nagyon jól ismeri a szagod, és abból, hogy odadörgölőzik a lábadhoz, már tisztában van, hogy hogyan állsz energetikailag. Ha tele vagy feszültséggel és negatív energiákkal, rögtön elkezd korrigálni. Abban az esetben, ha a gazdi várandós, a macska rögtön megérzi a változást, és a lehető legtöbb időt tölt az új élet “bábáskodásával”, vagyis rendszerint valahogy úgy intézi a dolgokat, hogy a pocak közelében lehessen.

A macskával aludni egy nagyon kellemes dolog, hiszen a meleg kis szuszogó test nagyon nyugtató hatású tud lenni. Ennél nagyobb nyugalom kevés van a világon, viszont jó, ha nem engeded, hogy éjszakára odaszokjon melléd. Éjszaka mindenki aludjon a saját helyén! A macska nagyon hamar rád tud szokni, jó, ha az elején, még kiskorában megpróbálsz felállítani szabályokat.

A macska érzékeli, ha az emberi szervezetben valahol gyulladás van, hiszen ilyenkor azon a helyen megemelkedik a testhőmérséklet. Ismeretesek olyan esetek is, amikor a macska meggyógyította a gazdáját. A macska kedvenc helye az emberi testen a fej, has, mellkas vagy a lábrész. A nyugodt és kedves macskák általában a lábon alszanak, érzékelik a fáradtságot, és így próbálnak enyhíteni a nehézségeken, kellemetlen érzéseken.