Menü Bezárás

„Fogalmam sem volt, hogy terhes vagyok, amíg meg nem láttam a baba lábait a sürgősségi ultrahangon”

Az újdonsült anyukának fogalma sem volt róla, hogy terhes, egészen addig, amíg néhány perccel a szülés előtt meg nem látott egy pár apró lábacskát a sürgősségi ultrahangon.

Kayla Nicole Simpson, az Indiana Egyetem hallgatója vajúdott, de először azt hitte, hogy súlyos menstruációs görcsei vannak, aztán arra gyanakodott, hogy vakbélgyulladása van.

Kórházba ment abban a reményben, hogy eltávolítják a vakbelét, de egy újszülöttel távozott. Kisbabája november 7-én született, és a Madi nevet kapta.

Kayla a „Frat Baby” becenevet adta neki, mivel a baba apukája a kollégiumi fiúszövetség tagja.

Az elragadtatott anyuka elmagyarázta, hogy az ultrahang után 15 perccel már életet is adott gyermekének.

Kaylának több ezer követője van a TikTokon, ahol elmesélte annak a napnak a történetét, amikor váratlanul gyereket szült.

„Szóval november 7-én 12:30 körül enyhe görcseim voltak, azt hittem menstruációs görcsök. Aztán 30 perccel később nagyon felerősödtek. Ezért felhívtam az anyámat, mert azt hittem, vakbélgyulladásom van, és mindjárt szétreped a vakbelem, mert erősen véreztem. – emlékezett vissza.

Annyira fájt, hogy alig tudtam beszélni és mozogni. De azért még tudtam járni. Csak nagyon nagy fájdalmaim voltak” – fogalmazott Kayla.

A család ezután bement a kórházba, és a lányt megvizsgálták.

„Azt hittem, szétreped a vakbelem, a sürgősségi orvos pedig gyanútlanul nyomkodta a hasamat” – mesélte Kayla.

Az orvos ultrahangvizsgálatot rendelt el, mert arra gondolt, hogy a lánynak cisztája lehet. Vakbélgyulladásra azonban egyáltalán nem gyanakodott.

A dolgok innentől furcsa fordulatot vettek, ahogy azt Kayla is elmagyarázta: „A következő dolog, amire emlékszem, hogy sikoltozom a fájdalomtól, aztán az ultrahangon apró kis lábakat pillantottam meg, és erre még hangosabban kiabálni kezdtem.”

Aztán bejött az orvos, és közölte Kaylával, hogy perceken belül szülni fog. A szülészeti osztályra szállították, és 15 perc múlva életet adott a babának.

Elmondta, hogy a szülés előtt nem voltak fájdalmai, és az azt megelőző napon még egy 12 órás dupla műszakban dolgozott.

A lány csak a szülés előtt egy órával kezdte érezni az összehúzódásokat. Kayla elmagyarázta, hogy a pocakja egyáltalán nem nőtt meg a terhesség alatt, a menstruációja is rendszeres volt, és egyáltalán semmi jelét nem tapasztalta annak, hogy babát vár.

A kéthetes Madi és az édesanyja tökéletesen egészségesek és boldogok.