Menü Bezárás

Gyerekektől megkérdezték, hogy szerintük: Ki a nagymama és a nagypapa? Nagyon vicces választ adtak!

Mindenki tudja, hogy a nagymamák és a nagypapák különleges szerepet töltenek be a gyerekek életében. Sőt, azt mondhatnánk, hogy pótolhatatlanok a gyerekek életében! Néha a szülők versenytársai, hiszen sokkal engedékenyebbek, kedvesebbek, minden rosszaságot megengednek. Arra a kérdésre, hogy “mi a kedvenc ételed”, a nagymamának azonnal van válasza, hiszen a nagymamák készítik a legízletesebb zöldséglevest.

Gyerekeket kérdeztek arról, hogy mit jelent nekik a nagymama és a nagypapa. Kik ők valójában. A válaszuk körbejárta az internetet és mindenkit megnevettetett.

“A nagyszülők olyan nők és férfiak, akiknek nincsenek saját gyerekeik, így másokét szeretgetik helyettük.” (Márton – 6 éves)

n1

“A nagypapa egy férfi, a nagymama pedig egy nő.” (Katalin 5 éves)

n2

“A nagyszülőknek semmi dolgunk nincsen, kivéve azt, hogy ott legyenek, amikor megyünk meglátogatni őket…” (Anna, 8 éves)

n3

“Olyan öregek, hogy nem tudnak futni, vagy játszani, de az nagyon jó, amikor elvisznek minket a plázába és adnak költőpénzt.”

n4

“Amikor együtt megyünk velük sétálni, ők sokszor lelassítanak, hogy megnézzenek pár levelet, vagy néhány hernyót és pillangót.”

n5

“Néha olyan dolgokról beszélnek, mint a virágok színe vagy, hogy miért nem lépünk a repedésekre.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Sosem mondják, hogy “siess”.”

n7

“Általában a nagymamák ducik, de sosem annyira, hogy ne tudják bekötni a cipőfűződet.”

n8

“Ki tudják venni a fogukat.”

“Meg kell válaszolniuk az olyan kérdéseket, mint “miért nincs Istennek felesége?” vagy “miért kergetik a kutyák a macskákat?”

n9

“Sosem bánják, ha ugyanazt a mesét kell sokadjára is felolvasniuk nekünk.”

“Mindenkinek ki kéne próbálnia, hogy milyen, ha van egy nagymamája. Legfőképp azoknak, akiknek nincs tévéjük, mert a mamák azok, akik igazán szeretnek időt tölteni velünk… bármikor.”

n10

“A nagypapám a legokosabb ember a világon! Rengeteg szuper dolgot tanít nekem, csak sajnos nem tudok eleget találkozni vele, ahhoz, hogy olyan okos legyek mint ő.”