Menü Bezárás

Gyönyörű dallal lepte meg a barátnő a menyasszonyt, ami most futótűzként terjed az interneten

Az énekes-dalszerző egy titokban írt, eredeti dallal lepte meg legjobb barátnőjét és vőlegényét az esküvőjük napján, és az ifjú pár nem is lehetett volna boldogabb.

A 32 éves Grace Leer gyerekkora óta énekel. Eredetileg a kaliforniai Danville-ből származik, de 2017-ben a Tennessee állambeli Nashville-be költözött, hogy megvalósítsa az álmait, és sikeres énekesnő legyen. Amikor legjobb barátnője, Stephanie, aki az elemi iskola óta mindig mellette állt, úgy döntött, hogy férjhez megy élete szerelméhez, Gus Hornerhez, Grace mindenképpen szerette volna meglepni őket egy dallal, annak ellenére, hogy Stephanie megnyugtatta, nem kell énekelnie az esküvőjén.

„Azt mondta: Nem kell énekelned, nem akarom, hogy emiatt stresszelj” – magyarázta Grace. „Nagyon nehéz volt meglepnem őt, mert annyira jól ismer engem.” Stephanie tudta nélkül, Grace egyeztetett az esküvői zenekarral, hogy a beszédek alatt előad egy dalt, amit külön erre az alkalomra írt Best Friend for Life címmel. A megható meglepetést később az Instagramon is megosztották.

Grace és Stephanie kislányokként – Fotó: Grace Leer

„Nehéz volt. Igyekeztem sokszor behunyni a szememet, mert ha túl sokat néztem volna őket, akkor sírva fakadtam volna” – idézte fel Grace a megható pillanatokat, amikor előadta a barátnőjének írt különleges dalt. „Az egyik kedvenc részem, amikor visszanéztem a videót, amikor először éneklem a refrént, és Stephanie ránéz Gusra, mert rájön, hogy ez nem csak rólam és róla szól, hanem Guszról is. Szerintem ez egy nagyon kedves pillanat volt.”

Grace később elküldte a dalról készült felvételt Stephanie-nak, mivel tudta, hogy az esküvőn túlságosan az érzések hatása alatt lesz, és azt akarta, hogy figyelmesen végighallgathassa a szöveget, ami kettejük barátságáról, valamint Stephanie szerelmének történetéről szól. Az esküvő másnapján Stephanie üzenetére ébredt, amiben az állt: „Már százszor meghallgattam, el sem hiszem, hogy ezt a dalt tényleg nekem írtad!”

Grace és Stephanie az esküvőn – Fotó: Grace Leer

Amikor a videós elküldte Gracenek a felvételt, úgy döntött, megosztja azt a közösségi médián is, és az gyorsan el is terjedt, ami csak még különlegesebbé tette a meglepetést. „Ez nagyszerű, mert erről szól a zene. Ez a lehető legvalóságosabb helyzet, és a zene ilyenkor válik igazán különlegessé” – mondta Grace.

Stephanie és Grace első osztályos koruk óta elválaszthatatlanok, miután Grace véletlenül egy monoklit adott Stephanie-nak, és együtt mentek be az iskolai ápolónőhöz. Stephanie számos tehetségkutatóban támogatta legjobb barátnőjét, és mindig is az első számú rajongójának tartotta magát. Bár fizikailag nem lehettek mindig egymás mellett, miután Grace elköltözött, hogy valóra váltsa az álmait, végig tartották a kapcsolatot, és Stephanie telefonon mesélt legjobb barátnőjének a férfiról, akit megismert – és aki később a férje lett.

Amikor Grace először találkozott Gusszal, kiderült, hogy a dinamika hármasban is nagyszerűen működik közöttük, és a férfi rendkívül figyelmes volt szerelme legjobb barátnőjével, sőt, még tanácsot is kért tőle, hogy tehetné a legboldogabbá Stephanie-t.Grace a lánykérés pillanataiban is a közelben volt, elrejtőzött egy bokorban, miközben Gus megkérte Stephanie kezét reprodukálva legelső randevújukat San Franciscóban, a Golden Gate-tel a háttérben, és miután barátnője igent mondott, előbújt, hogy elsőként gratulálhasson neki.

Bár az esküvőn előadott dal kétségtelenül különleges, nem ez volt az első alkalom, hogy Grace a legjobb barátnőjének énekelt. A legelső dal, amit előadott, Stephanie születésnapján volt, amikor körülbelül 11-12 évesek voltak. Ekkor Michael Orland „Friends Are Found in Funny Places” című dalát adta elő. Stephanie esküvőjén a menyasszony gravírozott arany karkötőket ajándékozott a násznépnek, és a Grace karkötőjén lévő gravírozás erre a közös emlékre utal.

„A mi kötelékünk nagyon különleges” – mondta Grace. „Sok mindent megéltünk már együtt a több mint 25 évnyi barátságunk alatt. Rengeteg karrierváltás, költözés az ország másik végébe, kapcsolatok, a szerelem megtalálása és a szívfájdalmak közös átélése, családi dolgok…. Egyszerűen összefonódtunk. Steph és én, ahogy felnőttünk, az otthont jelentettük egymás számára. Ezt találta meg most a férjében is, és szerintem ez csodálatos.”