Menü Bezárás

Ha a párod rendszeresen megteszi ezt a 11 dolgot, akkor nem méltó a szerelmedre

A nők néha vonzódnak a rosszfiúkhoz, mert izgalmasak lehetnek, és soha nem unatkoznak mellettük. De nem mindenki veszi észre, hogy a nem megfelelő férfival van együtt, amíg minden arra utaló jel, hogy a párja nem áll készen egy komoly kapcsolatra, fel nem nyitja a szemét. De olyanok is vannak, akik azért maradnak benne egy rossz kapcsolatban, mert attól félnek, hogy nem találnak mást, pedig jobb egyedül lenni, mint egy olyan ember társaságában, aki nem értékel minket.

Ha a párod rendszeresen megteszi a következő 11 dolgot, itt az ideje véget vetni a kapcsolatnak.

1. Rendszeresen lemondja a közös programokat

Nem tartja tiszteletben az általad kigondolt terveket, és általában van valami kifogása, hogy miért nem tud ott lenni a megbeszélt időben. Még csak annyi udvariasságot sem tanúsít, hogy megkérdezze, mikor lenne alkalmas a számodra, hogy bepótoljátok az elmaradó programot, ehelyett az utolsó pillanatban tudatja veled, hogy nem tud elmenni (ha egyáltalán szól erről), és úgy tesz, mintha ez egyáltalán nem lenne nagy ügy.

2. Nem válaszol időben az üzeneteidre/hívásaidra

Nem kell, hogy azonnal válaszoljon, de ha 24 órán belül nem válaszol az üzeneteidre alapos ok nélkül, akkor egyszerűen csak udvariatlan. Ilyenkor már minden bizonnyal látta az üzenetet vagy a hívást, de egyszerűen nem vesz róla tudomást. Az igazság az, hogy ha valóban érdeklődik irántad, szívesen beszélne veled akár azonnal is.

3. Mindig, mindenben ő dönt

Nem igazán érdekli, mit szeretnél, és általában ő hozza meg a döntéseket. Nem veszi figyelembe, mi az, ami érdekel, vagy éppen nem érdekel téged, automatikusan felveszi az irányító szerepet, és nem szereti, ha nem értesz egyet a javaslataival.

4. Megbízhatatlan

Nem elérhető, amikor a legnagyobb szükséged van rá, és minden problémád bosszantó a számára. Nem érdekli, ha feldúlt vagy, és meg se próbálj szívességet kérni tőle. Fordított helyzetben azonban elvárja, hogy mellette állj.

5. A tested jobban érdekli, mint a személyiséged

Nem okoz neki gondot, hogy nyilvánosan kimutassa a vonzalmát, de a mély beszélgetéseket inkább kerüli. Szívesen büszkélkedik veled a barátainak, de meghátrál, amikor a dolog komolyra fordul. Úgy tűnik, a külsődet minden másnál többre értékeli.

6. Sértőek a viccei

Lekezelően és tiszteletlenül bánik veled. Nem érti a különbséget az ugratás és a sima udvariatlanság között, de amúgy sem érdekli, milyen hatással van a viselkedése másokra. Ha megbánt téged valamivel, nem ismeri el, hogy hibázott, és egyszerűen azt mondja, ne vedd olyan komolyan a dolgot.

7. Te több erőfeszítést fektetsz a kapcsolatba, mint ő

Te hajlandó vagy munkát fektetni a kapcsolatba, ő viszont éppen csak a minimumra hajlandó. A figyelmed és figyelmességed észrevétlen marad, és ő ritkán értékeli a gesztusaidat. Amikor mégis mutat bármiféle viszonzást, az általában csak azért van, mert akar tőled valamit, nem őszinte gondoskodásból.

8. Nem váltja valóra az ígéreteit

Nem igazán bízhatsz abban, amit mond, mert a tettei ellentmondanak az ígéreteinek. Sok ígéretet tesz, de egyet sem tart be, még a legegyszerűbb dolgokat sem.

9. Nem hajlandó bocsánatot kérni

Soha nem kér bocsánatot, és úgy tűnik, nem törődik senki más érzéseivel a sajátjain kívül. Még akkor sem hajlandó egy kis együttérzést vagy megbánást tanúsítani, ha egyértelműen feldúlt vagy valami miatt, amit tett vagy mondott.

10. Nem vállal felelősséget

Akkor is másokat hibáztat, amikor ő hibázott valamiben, és mindig talál valamilyen kifogást a viselkedésére. Ha arról van szó, hogy valamiért felelősséget kellene vállalnia, úgy viselkedik, mint egy gyerek, és ujjal mutogat mindenki másra maga körül.

11. Nem törődik az igényeiddel

Ritkán érdeklődik arról, hogy telt a napod, és nem igazán törődik az érzéseiddel. Ha szeretnél megbeszélni valamit, neked kell felhoznod a témát, mert ő önmagát helyezi előtérbe.

Ha ez a 11 dolog igaz a párodra, ne pazarold rá tovább az idődet. Megérdemelsz valakit, aki őszintén veled akar lenni, és hajlandó mindent megtenni azért, hogy melletted maradjon. Értékeld újra a kapcsolatodat és önmagadat, ha mindez ismerősen hangzik, és vedd fontolóra a szakítást.