Menü Bezárás

Ha neked is van M betű a tenyeredben, különleges sorssal áldott meg az Ég!

A tenyérelemzés évezredes múltra tekint vissza és ma már az egész világon gyakorolják. Már Arisztotelész is foglalkozott vele, sőt Nagy Sándor arra használta, hogy a tisztjei karakterét kiolvassa a segítségével.

A tenyérelemzés szerint, ha az ‘M’ betű kirajzolódik a tenyeredben, akkor kivételesnek számítasz. Az M betű akkor jelenik meg, amikor a tenyér fő vonalai, a szívvonal, a fejvonal, az életvonal és a sorsvonal együtt állnak. Úgy tartják, hogy ha látható a tenyérben, akkor jó szerencsét, sikert és örömöt hoz.

A tenyér fő vonalai

Szívvonal

A tenyér külső élétől halad, a kisujj alatt fut el és a középső vagy a mutató ujj alatt vagy a kettő között ér véget. Arról árulkodik, hogy az adott személynek milyen a viszonya a szerelemmel és hogyan kezeli az érzelmeit, milyen az érzelmi élete. A párkapcsolatokról és egyéb emberi kapcsolatokról is árulkodik.

Fejvonal

A hüvelykujj és a mutatóujj között ered és a tenyér külső éle felé fut le. A szívvonallal közel párhuzamos. Az adott személy hitrendszeréről, attitűdjéről, gondolkodásmódjáról, kreativitásáról, memóriájáról és önkontrolljáról árulkodik.

Életvonal

A fejvonal alatt indul ki, szintén a hüvelykujj és a mutatóujj között és lefut egészen a hüvelyujj alapjáig. Egyesek élethosszt olvasnak ki belőle, de több minden másról is árulkodik, mint például az adott személy vitalitása, életeseményei, egészségi állapota.

Az ‘M’ betű

Azok a személyek, akiknek a tenyerében a fő vonalak úgy futnak, hogy egy kiolvasható M betűt képeznek, akkor az különleges intuíciós képességet szimbolizál. Az ilyen emberek őszinték és nem állhatják a hazugságot. Képesek azonnal megkülönböztetni az igazat a hamistól.

Jó ítélőképességgel rendelkeznek, amely a női nemben erősebb, mint a férfiben. Ezek a személyek képesek arra, hogy az életútjukat drasztikusan megváltoztassák, hiszen van bennük hozzá merészség. Nem hezitálnak és megragadják az adandó lehetőségeket.