Menü Bezárás

Hamis pocakot használva elhitette a feletteseivel, hogy terhes, és hét hónap szülési szabadságot kapott.

Egy amerikai nő álhassal terhességet színlelt, és hét hónap szülési szabadságot kapott.

Ez a történet a nagy hasakról és mindenekelőtt a nagy hazugságokról szól!

Egy kormányhivatalban dolgozó nőnek sikerült elhitetnie a feletteseivel, hogy terhes. Ezzel a trükkel hét hónap szülési szabadságot kapott, mielőtt végül lelepleződött.

Az események nemrég az Egyesült Államokban, Georgiában történtek. Robin F. a déli Georgia államban él. Felettesei úgy jellemezték, mint egy rendkívül hozzáértő nőt, aki mindig az íróasztalánál van „a nap 24 órájában, a hét minden napján”.

Figyelemre méltó szorgalom és professzionalizmus, amely mindazonáltal hihetetlen titkot rejtett.

Hamis pocakkal színleli a terhességet, és hét hónap szülési szabadságot kap

Nem tudni miért (kapzsiság, kiégés, mítoszmánia?), Robin hónapokon át hazudott, és a semmiből színlelte a terhességét.

2020. október 20-án a negyvenes éveiben járó, szerény nő azt mondta a főnökének, hogy gyermeket vár. Az a fajta hazugság, amit nem lehet örökké titkolni.

Hogy hiteles legyen, nem volt más választása, mint hogy vásároljon egy álpocakot, hogy a munkahelyén ezt a látszatot keltse. Ezzel a filmekben használtakhoz hasonló dologgal hetekig tud színészkedni, és a cégnél mindenki el lesz ragadtatva.

Legalábbis ő így gondolta, míg egy nap a műpocakja véletlenül lecsúszik az egyik döbbent kolléga szeme láttára, aki szóhoz sem jut.

Az eset ellenére Robin belemerül a hazugságaiba, és odáig megy, hogy kitalál magának egy álférjet, és elküld egy e-mailt, amelyet ez az állítólagos házastárs ír alá, hogy közölje a főnökével, hogy kihordta a terhességét, de a szülés nem sikerült jól.

Arra hivatkozva, hogy az orvos pihenést írt elő, végül hét hónap fizetett szülési szabadságot kapott.

A pocakos epizód után azonban a babájáról megosztott meghökkentő fotók voltak azok, amelyek riadalmat keltettek néhány kollégájában, akiket különösen meglepett az újszülött arcszínének egyik fotóról a másikra való különbsége.

Amikor az illetékes kormányhivatalokat riasztották, kivizsgálták és kiderítették az igazságot. Robin – akinek április 4-én kell bíróság elé állnia – akár 25 év börtönbüntetéssel is számolhat.