Menü Bezárás

Hány kutyát látsz? A válasz fényt deríthet a mentális korodra.

Az „igazi” életkorunk nem egyszerűen az, hogy hány éve születtünk, hanem inkább a „mentális korunkhoz” hasonlít, ami az emberi pszichológia érdekes aspektusa.

Mindannyiunknak van egy belső énje, amely kronológiai korunkhoz képest jelentősen eltérőnek tűnhet. Ezt a lenyűgöző témát Alfred Binet, egy tekintélyes francia pszichológus alaposan megvizsgálta, aki pályafutását egy tesztsorozat kidolgozásának szentelte, hogy jobban megvizsgálja és megértse ezt az összetett témát.

Ebben az összefüggésben meghívunk, hogy vegyél részt ezen tesztek egyikében.

Ez egy lehetőség, hogy felfedezd és felfedd, hol áll a mentális életkorod a tényleges életkorodhoz képest. Nézd meg alaposan az alábbi képet, és számold meg, hány kutyát látsz.

Mielőtt válaszolnál, nézd meg alaposan a képet, mert válaszod sokat elárulhat szellemi életkorodról, amely gyakran meglepően eltér a kronológiai életkorodtól. Készen állsz?

Emlékezz a válaszodra az elemzési szakasznál.

Ha 4 kutyát azonosítottál: Te mentálisan 20 és 25 év közötti vagy. Az elméd fiatal, friss, és személyiséged figyel az esztétikára és a művészetre. Szereted az egyszerűséget, és jobban szeretsz egyedül maradni.

Ha 5 kutyát láttál: 5 kutyával a szellemi életkorod valahol 25-30 körül van. Megkülönböztető jellemzőid az átláthatóság, a tisztaság és az őszinteség, életed személyes és szakmai területén egyaránt.

Ezek közül egyik sem a te válaszod? Ne aggódj, mert a lehetőségek itt biztosan nem érnek véget.

Ha 6 kutyát láttál a képen: Ebben az esetben lelkileg 30 és 40 év közötti vagy. Érett, megbízható, megfontolt, óvatos, nem keresed a figyelmet és kerülöd a kockázatosnak ítélt helyzeteket.

Ha 7 kutyát találtál: Ebben az esetben 10 és 20 év közötti szellemi életkora van. Nyitott vagy, barátságos, lényegre törő, és szereted a társaságot. Élvezd a fiatalságot!

Hány kutyát láttál? Az eredmény tükrözi, hogyan érzed magad mentálisan, vagy meglepődtél?