Menü Bezárás

Hány lovat látsz a képen? Rejtett személyiségvonásaidra derül most fény!

Elgondolkodtál már azon, hogy mik lehetnek a rejtett személyiségvonásaid? Nem minden személyiségjegyünk jut fel a felszínre és gyakran sokról nem is tudunk. Ez a gyors kép kvíz felfedi, hogy mi az, amit még nem tudsz önmagadról. Ha valaha eltöprengtél azon, vajon mit rejthet a tudatalattid, akkor most erre is fény derülhet.

Vess egy pillantást a képre – hány lovat látsz?

Ha csak 1 lovat látsz

Te magad lehetnél az “összkép” személyes definíciója. Perspektívákból tekintesz mindenre, amit csinálsz. Míg más emberek csak a saját szemszögükből képesek tekinteni a dolgokat, addig neked sikerül mindent objektíven látnod. Olyan embertípus vagy, aki minden irányból képes rálátni dolgokra, és könnyedén látja azokat más emberek szemével is. Lehet, hogy nem fordítasz nagy figyelmet a részletekre, de határozottan reálisabb képet kapsz egészében a világról.

Az emberek úgy néznek rá, mint arra, aki képes mindent jól kezelni, akinek az irányítása alatt minden menetrendszerűen halad. Vezető típus vagy, aki a szemét mindig a célon és a sikeren legelteti, és aki mindig elváráson felül teljesít. Mindent a lehető legegyszerűebben próbálsz szemlélni, így a fontos dolgok sosem kerülik el a figyelmedet és ez nagyon is jól működik számodra.

Ha 4-9 lovat látsz

Rendkívül keményen dolgozol, és úgy gondolod, hogy minden részletre gondosan figyelsz.

Ön rendkívül keményen dolgozik, és úgy gondolja magát, hogy figyelmes a részletekre. Ha beleadod magad, szépen jeleskedsz a szakmádba vagy valamilyen tudományos munkában. Nagyon komolyan veszi a dolgokat, másoknál sokkalta komolyabban, így másoknál sokkal többre is viszed. Elért sikereid kitartóm unkád eredménye.

Miközben igyekszel odafigyelni a részletekre, rájössz, hogy nem akarsz teljesen beleragadni a tökéletesség iránti vágyba. Tudod, hogy a tökéletesség a jó ellensége lehet és ha minden idődet azzal töltöd, hogy elérd a tökéletességet, végeredményben soha nem fogsz tudni elérni semmit. A másik ok pedig az, hogy nem is akarod minden idődet ennek szentelni. 110% -osan végzed a munkádat és a nap végén tudod, hogy minden megtettél, ami tőled telhető, még ha nem is mindent sikerült “tökéletesen” véghez vinni.

Ha 10 vagy annál több lovat látsz

Perfekcionista vagy és úgy gondolod, hogy a dolgok nem is jók, ha nem tökéletesen alakulnak. Hiszel abban, hogy nincs értelme a cselekedetnek, ha az nem a lehető legjobban van kivitelezve. Nem érted azokat az embereket, akik csak félvállról veszik a dolgokat.

Amikor csoportos munkában veszel részt, azonnal kezedbe akarod venni a vezetést, hogy biztos lehess abban, a dolgok a lehető legjobban alakulnak majd. Az embereknek nem jelent problémát, ha te vagy a vezetői székben, mivel minden elképzelhető módon az elvártak szerint teljesítesz.

Néha túlzásba viszed a perfekcionizmus iránti vágyadat és ilyenkor szükséged van egy oldalba bökésre, de aztán rájössz, hogy ez végeredményben azért van, mert a dolgoknak olyan jól kell haladniuk, amennyire csak lehet. Ha nem tudsz valamivel kapcsolatban tökéletes szintre jutni, akkor visszább kell lépned egy kicsit és távolabbról szemlélni a munkádat. Még ha ez be is következik, a munkádban akkor is nagyon jó vagy és ez nem is marad észrevétlen.