Menü Bezárás

Hogy vághatod el az éteri köteléket: egy rituálé, amit neked is ismerned kell

Furcsa, hogy milyen erős érzelmi kötelék fűzhet bennünket más emberekhez, olyan erős, hogy néha ők irányítják az érzéseinket. Ez a láthatatlan”zsinór”, vagy „vezeték”, amelyet megosztunk egy kapcsolatban, az úgynevezett éteri kötelék eredménye.

Ez az éteri kötelék sokszor akkor alakul ki, amikor romantikus kapcsolatba kerülünk valakivel. Egy párkapcsolatban ugyanis automatikusan stimuláljuk egy energetikai kötelék kialakulását a másik emberrel. Amikor pedig elkezdjük megosztani a gondolatainkat és az érzéseinket ezzel az illetővel, a kötelék még erősebbé válik.

Doreen Virtue spirituális szerző úgy írja le ezt az éteri köteléket, mint egy locsolócsövet, amely két embert összeköt, és amelyen keresztül az energia ide-oda áramlik közöttük.

Vannak olyan pillanatok, amikor érezzük azt, amit a párunk éppen átél, anélkül, hogy akár egy szót is szólna róla nekünk. Ennek az éteri köteléknek köszönhetően magas frekvenciás kommunikáció zajlik közöttünk, és ez az oka annak, hogy valódi beszélgetés nélkül is tudatában lehetünk a másik gondolatainak. Tulajdonképpen azt is mondhatnánk, hogy ez valami olyasmi, mint a telepátia.

Hogy vághatod el az éteri köteléket

Bár ez első ránézésre nagyszerű dolognak hangzik, képzeljük el, mi történik akkor, ha ilyen éteri kötelék fűz minket valakihez, akihez nem állunk igazén közel?

Amikor az éteri kötelék valaki olyannal köt össze bennünket, akit szeretünk, akkor energikus és élénk érzelmi csere folyik közöttünk, de ha valaki olyannal állunk ilyen összeköttetésben, akit nem kedvelünk, úgy érezzük, hogy érzéseink és energiánk más ellenőrzése alatt vannak, vagy, ami még rosszabb, kiüresedünk. Ez a különbség az egészséges és az egészségtelen kötelék között.

Általában erős érzelmi kötelék fűz bennünket ahhoz az emberhez, akivel ebben a kötelékben osztozunk, de vannak olyanok is, akiktől nem tudjuk elviselni, amikor manipulálni kezdik a gondolatainkat, vagy félelmet, megszállottságot érezhetünk ezzel a személlyel kapcsolatban – és ezek mind rossz jelek.

Te szeretnéd, ha valaki engedély nélkül hozzáférhetne az energiameződhöz? Nyilván nem. De akkor mi a teendő ebben az esetben? Itt az ideje, hogy elvágd ezt az egészségtelen éteri köteléket, megszabadulj a negatív energiáktól, és azok számára tartsd fenn az energiáidat, akiket igazán szeretsz.

Az egészségtelen kötelék elszakítása azért is előnyös, mert felszabadítja a körülötted lévő negatív energiát, és pozitív lehetőségeket hoz az életedbe. Újra feltöltődsz energiával, és eluralkodik rajtad a béke érzése.

De hogy kell elvágni ezt a köteléket? Kövesd az alábbiakban leírt lépéseket, hogy a rituálé sikeres lehessen:

1. Először is keress egy olyan helyet, ahol egy kis ideig zavartalanul egyedül lehetsz.

2. Most próbálj meg mély lélegzeteket venni, és ellazulni.

3. Ha sikerült teljesen ellazulnod, hunyd le a szemed. Most idézd fel magadban az angyalodat, vagy a spirituális vezetődet, aki segíthet neked ebben a folyamatban.

4. Amikor érzed az angyal/vezető jelenlétét, kezd el ismételni az alábbi mantrát:

5. „Angyali Vezető! A segítségedet kérem, hogy meggyógyuljak, és el tudjak engedni minden negatív energiát, ami visszatart engem, azáltal, hogy elvágom az éteri kötelékeket. Nem minden kötelék hoz számomra pozitív energiát, szeretetet és fényt, ezért arra kérlek, szabadíts meg ezektől. Amint ezek megszakadtak, kérlek, vegyél körül engem pozitív és gyógyító fénnyel, amely megvéd a negatív kötődésektől a jövőben. Köszönöm.”

6. Hunyd be a szemed, és képzeld el a megszakadó kötelékeket. Ha úgy érzed, mégsem működött, ismételd el a mantrát újra és újra, amíg úgy nem érzed, hogy megszabadultál minden negatív energiától.

Az a lényeg, hogy szívből végezd el a rituálét, egyébként nincs helyes vagy helytelen módja.

Ha végeztél a szertartással, vegyél egy forró fürdőt, fogyassz sok folyadékot (lehetőleg vizet), és lazíts egy hangulatos, kellemes környezetben.

Nem tudod eldönteni, vajon hatásos volt a szertartás, vagy sem? Ha energikusabbnak, kiegyensúlyozottabbnak és könnyebbnek érzed magadat, akkor a módszer tökéletesen bevált. Forrás