Menü Bezárás

Hogyan ismersz fel egy angyalt? 7 jele annak, hogy egy angyallal találkoztál!

A bibliográfia szerint, teljes erejükben és dicsőségükben az angyalok ritkán mutatkoznak az emberek előtt. A szárnyaikat sem szeretik bontogatni a halandók szemei előtt. Inkább belevegyülnek az emberi lét mindennapjaiba. De miért is teszik ezt? A kérdés megválaszolásához előbb ismernünk kell pár dolgot.

Ki is valójában egy Angyal?

Az angyalok égi teremtmények, akik a teremtés egy teljesen más formájából származnak. Bár sok okkultista azt tartja, ők az emberi testben reinkarnálódott lelkek, az eredetüket általában egy felsőbbrendű égi erőből származtatják. Kézzel fogható információ a születésükről azonban nincs, és ha lenne, talán az emberi elme sose lenne képes feldolgozni.

Miért lépnek velünk kapcsolatba?

A legtöbb esetben céllal jönnek ide: hogy átadjanak egy üzenetet, amikor a legnagyobb szükségünk van rá. Más szavakkal, ők közvetítenek a felsőbbrendű hatalom és a halandók között.

Keresztény vallásból származnak-e az Angyalok?

Nem, nem feltétlenül. Ahogy a közhiedelem tartja, az angyalok minden eddig ismert valláshoz kapcsolódnak. Bár sok angyalról hallottunk a héber és keresztény hit kapcsán, a legtöbbjüket mégis az ókori görög valláshoz köthetjük. Írisz istennő például, akinek szent virága az írisz, egy szárnyas istenség, aki az olimposzi istenek üzeneteit továbbítja az embereknek.

Felfedik-e magukat az Angyalok az emberek színe előtt?

Nem, viszont emberi vagy állati alakban gyakran felbukkannak. Hogy miért? Képzeld csak el, hogy egy gyönyörű szárnyas angyal megjelenik nálad, és üzenetet közöl. Valószínűleg sokkot kapnál, vagy azt gondolnád, megőrültél, talán annyira le lennél nyűgözve a látványtól, hogy az elméd azon nyomban elutasítaná a történteket.

Az angyalok nem akarnak ránk erőszakolni semmit. Ők csak tanácsot adnak, rámutatnak, melyik lenne a helyes út. Ezért is álcázzák magukat. Így helyet adnak a szabad akaratnak. Másfelől, nem is kell hús-vér mivoltukban mutatkozzanak, mert akármilyen formát is öltsenek, már a puszta jelenlétükkel óriási befolyást gyakorolnak az életünkre.

Mindenkinek van őrangyala

Igen, még neked is. Ő mindig ott van melletted, és megóv, terelget téged. Többféle alakban is láthatod őt, ahogy megpróbál kapcsolatba lépni veled.

De honnan tudhatod, hogy akivel éppen találkoztál, egy Angyal?

1. Jó érzéssel tölt el

Magad alatt vagy, sötét érzések kavarognak benned, a legrosszabb napjaidat éled. Hirtelen egy idegen rádkérdez, útbaigazításért. Kizökkensz a gondolataidból, és segítesz neki. Ám ahogy rád mosolyog és megköszöni, mintha varázsütésre megváltoztatott volna benned mindent. Másképp érzed magad, most már élsz. Az angyaloknak nem kell nagy dolgokat művelniük, hogy segítsenek rajtunk. Elég csak a puszta jelenlétük, hogy örömet tápláljanak bennünk.

2. Felébreszt

Ismét egy hosszú éjszakai műszak. Hulla vagy a sok papírmunkától, és csak az elmaradt teendőiden kattog az agyad. De történt valami a metrón, miközben hazafelé utaztál. Valami különleges. Egy nő ült veled szemben, aki rád pillantott. Aztán átfutott rajtad valami furcsa érzés. A nézéséből áradó ártatlanság és béke hatott rád. Ráébresztett arra, hogy élet több, mint munka.

3. Újjáéleszti az érzékeidet

Az edzőteremből mész haza, és fáj mindened. De neked ez így normális. Egy koldust találsz az utcán, adsz neki egy kis aprót. Ám az orrod egyszer csak ezernyi új illatot érez. Hosszú évek után, most ismét érzed az eső szagát. És még egy régi, vidám dal is befészkelt a fejedbe. Az angyalok pontosan ismerik az emberi testet, és azt is tudják, hogyan tudják elérni, hogy mi ismét embernek érezzük magunkat.

4. Megfiatalít

Öregnek és élettelennek érzed magad, hosszú idő óta. Unalmas teendőkkel és házimunkával telik minden napod. A bevásárlástól is rosszul vagy már. De most még nehezebben megy. Nem találod, amit keresel, ezért segítséget kérsz. Egy kedves dolgozó fel is ajánlja neked, hogy megkeresi. És valamiért ettől oly mókássá vált számodra az egész! Igen, az angyalok képesek elérni, hogy ismét gyereknek érezd magad. Kalandra hívnak, ami feltölt és inspirál. Mert ifjúnak lenni nemcsak biológia, hanem hozzáállás kérdése.

5. Megkönnyíti a lelked

Hirtelen elvesztettél valakit, akit közelről ismertél. Amikor utoljára találkoztatok, veszekedtetek, ezért bűntudatod van, mert már sosem tudsz tőle bocsánatot kérni. Felemészt téged ez az érzés. Ám egyszer csak egy idegen leemel a polcról egy terméket, amit az ismerősöd is kedvelt. Ez megindít téged. Beszélni akarsz róla, ezért megnyílsz előtte. És kiadod magadból a fájdalmad. Az angyalok erre is képesek, és náluk jobb hallgatóságot nem találsz.

6. Meggyógyít

Hónapok óta betegeskedsz, orvost orvosra keresel fel, de egyik sem tud segíteni a bajodon. Egy este, véletlenül meghallasz egy idegent telefonon beszélni. Amit mond, valahogy jó ötletnek tűnik a te gondjaidra is. Megihlet téged: miért is nem gondoltál még erre? Az angyalok remek gyógyítók. A jelenlétükkel fizikai, szellemi és érzelmi gyógyulást érnek el.

7. Elfogadásra bír

Meleg vagy, és egész életedben megpróbáltad elrejteni. Nem csoda, hisz mindig csak megvetettek érte, már gyerekkorodban is, mert más vagy. Mindent megpróbáltál, de kudarcot vallottál. Azért imádkozol, hogy bárcsak sose kellett volna megszületned. Ám egy napon, egy idegen leszólít az utcán, és segítséget kér. Útbaigazítod, majd továbbmész. Akkor realizálod, hogy az előtted sétáló pár két férfi, egymásba font kezekkel. Megcsókolják egymást, majd elköszönnek. És ez olyan természetesnek tűnik neked!

Az angyalok képesek módosítani az időt és a teret. Azt állítják az utadba, amit látnod kell. Egy angyal jelenléte elfogadásra késztet téged, végre megbékélhetsz önmagaddal. Ő sosem fog ítélkezni feletted, hanem segíteni fog abban, hogy elfogadd önmagad és másokat.