Menü Bezárás

Hozzáment egy dubaji milliomoshoz, szigorú szabályok szerint kell élnie, többen is aranyásónak tartják

Soudi és Jamal Al Nadak neve ismerősen hangozhat azok számára, akik napirenden vannak a nagyvilágban zajló izgalmas történésekkel. Főleg a brit származású Soudi Al Nadak népszerű a közösségi médiában – a dubaji multimilliomos felesége élete minden szösszenetét megosztja a követőivel.

A nő azt sem rejti véka alá, milyen szigorú szabályokat állítottak fel a házasságukban. Bár a luxusban egyikük sem szenved hiányt, és mindkettőjüknek megvan a szabadsága, mégis vannak kikötéseik, melyek be nem tartása a házasságuk végét jelentené.

Amikor a 26 éves sussexi Soudi igent mondott a 32 esztendős dúsgazdag arab üzletembernek, abba is beleegyezett, hogy nem barátkozhat más férfiakkal, hogy megosztja a férjével a jelszavait, és állandóan bekapcsolva tartja a helymeghatározót a telefonján, hogy a férje mindig pontosan tudja, hol tartózkodik.

A pár Dubajban ismerkedett meg egymással, ahol mindketten a tanulmányaikat folytatták, és három éve házasok. Pazar életet élnek, melynek minden apró részletét lelkesen megosztja a feleség a közösségi oldalán – odafigyelve azonban arra, hogy meg ne sértse férje magánszféráját, Jamal családja ugyanis szívesebben zárkózik el a nyilvánosságtól. Soudi viszont imádja a közösségi médiát, úgy véli, ezáltal áll kapcsolatban a világgal.

A rajongói vegyes érzelmeket táplálnak a furcsa házassági fogadalmaik iránt, és aggodalmaikat fejezték ki a boldogságuk kapcsán. Többen is úgy gondolják, a kultúrák közti különbségek túl meredekek ahhoz, hogy két ennyire ellentétes környezetből származó ember valóban boldogan élhessen egymással.

Soudit ugyanakkor többen is „aranyásónak” tartják. Ők úgy vélik, a brit nő kizárólag Jamal pénzéért tűri el ezeket az eszement szabályokat. A feleség azonban, hogy eloszlassa a kételyeket és megcáfolja a véleményeket, egy videóban mesélt a számára tökéletes házasságáról. Azt állítja, a férje igenis szereti őt, és nekik ténylegesen ez az életforma jelenti a boldogságot.

„Mindig annyi kérdést kaptam arról, hogy milyen érzés egy más kultúrájú és vallású milliomos feleségeként élni, ezért úgy gondoltam, hogy egyszerűbb lesz erről online beszélni. Az emberek állandóan feltételeznek, ezért szeretném tisztázni a dolgokat. Mindig élvezem, hogy a követőimet magammal viszem a bevásárló körutakra vagy ételkritikákra és nyaralásokra. Ettől úgy érzem, hogy nagyon kötődöm a világhoz”.

„Jamal és én nem titkolunk el dolgokat egymás elől, nyíltan kommunikálunk, és megvan nekünk a másik jelszava. Mindig bekapcsolva tartjuk a helyszíneket, amikor külön vagyunk, hogy tudjuk, hol vagyunk, nincsenek ellenkező nemű barátaink, mindig szerényen öltözködöm, és mindig ügyelek arra, hogy minden tökéletes legyen, például a hajam, a körmeim és a sminkem. Mindig óvatos vagyok, hogy mit osztok meg a közösségi médiában, hogy tiszteletben tartsam Jamalt és a családját” – nyilatkozta Soudi.

A luxusfeleség hozzátette: „Mindig kapok támogatást olyan nőktől, akik örülnek nekem és szeretik az életstílusomat. Kommenteket írnak, melyekben elárulják, a posztjaimon keresztül élnek és élvezik a vásárlásaimat, utazásaimat. Különösen a dubaji nők bátorítanak, mert szeretik látni, hogy mit veszek, hova járok enni és vásárolni. De sok gyűlöletet is kapok az emberektől, csak azért, mert féltékenyek, vagy nem értik a házasságomat és a tartalmakat, amiket posztolok. Azt hiszem, ha az életedet felteszed a közösségi médiára, az emberek mindig kommentálni fognak” – vallotta Soudi, aki vállalta ezt a kockázatot.

A nő megjegyezte, általában úgy „heveri ki” a negatív véleményáradatokat, hogy „elviszi magát a Diorba” felvidulni.

„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy minden nap könnyű, mivel rengeteg szörnyű kommentet kapok, így csak elviszem magam a Diorba, hogy jobban érezzem magam. Jamal mindig azt mondja, hogy legyek hű önmagamhoz, és ne olvassam a gyűlölködőket. Mindig is egy bizonyos életstílushoz voltam szokva, mivel pénzes családból származom, és Jamal képes volt ezt továbbra is biztosítani nekem. Mi csak itt vagyunk kint és a legjobb életünket éljük” – summázott Soudi. Forrás