Menü Bezárás

Így jelzi a macska, ha negatív energiákat tapasztal egy lakásodban!

A macska a különböző civilizációs korszakokban mindig különleges helyet foglalt el. Évezredekkel ezelőtt istenként tekintettek rá, a középkorban rettegtek tőle, ma pedig cuki kis kedvencekké váltak, akik ott dorombolnak a párnáinkon.

Így jelzi a macska, ha negatív energiákat tapasztal egy lakásodban!

Fotó: Pixabay.com

Az ókori Egyiptomban, vagy Thaiföldön a macskák a templomokat őrizték a rablóktól, sőt, ha templomban olyan ember lépett be, akinek rossz, ártó gondolatai voltak, a macskák habozás nélkül rátámadtak és kiűzték a templomból az illetőt.

A macskákról úgy tartják, hogy megvédik az embert az ártó szellemektől, és cserébe nem várnak el semmit.

Ahhoz, hogy rágyere, hogy a lakásodban vannak-e ártó, megtisztítatlan szellemi erők, figyeld meg a macskád viselkedését. Régen a házat is úgy rendezték be, hogy beengedtek a lakásba egy kutyát és egy macskát. Ahova a kutya feküdt, oda került az ágy, ahova a macska oda soha nem tettek ágyat, mert a macska mindig a negatív energiára fekszik, hogy azt semlegesítse.

Ha azt látod, hogy a macskád valamit hosszasan figyel és elemez, akkor az illető szellem ártó energiáinak fokozatát méri fel. Egy bizonyos helyen körbe-körbe mehet, figyelve egy pontra, vagy tárgyra.

A macska sokszor fenyegető nyávogásba is kezdhet, főként ha megérez rajtad valami rontást, vagy negatív energiát, amit valaki rosszakaród tett rád, ezért érdemes kimosnod a ruháidat, utána zuhanyozz le.

Ha a cicád nem eszik, nem akar játszani veled, mint korábban, és az állatorvos is azt mondta, hogy nem beteg, akkor egy ártó szellem tartózkodhat az otthonodban.

Megtörténhet, hogy a macskád elmegy otthonról, magával víve a rossz szellemeket, és soha többé nem tér vissza, de van amikor azért távozik, mert nem tud elbánni az erősen gonosz szellemi erővel, így ebben az esetben spirituális tisztító segítségét kell kérned, aki megtisztítja az egész lakásodat.