Menü Bezárás

Így néz ki a nő, akit plasztikai sebész férje 15 éven át a “tökéletesre” műtött

A Miamiban dolgozó plasztikai sebész, Phillip Caft, elismerte, hogy saját felesége, Anna, volt számára az etalon és modellként szolgált az új ügyfelek számára is, miután műtétek egész sorával átalakította a testét és az arcát.

Anna, aki most 46 éves, kezdetben visszautasította a férje ajánlatát, hogy kés alá feküdjön. Miután azonban második gyermekük is megszületett, a nő meggondolta magát.

„Észrevettem, hogy az alakom már nem a régi. Segítettem Phillipnek a rendelőben, és láttam, hogy a 60 éves nők milyen tökéletes formában léptek ki onnan. Akkor azt mondtam, hogy én is szeretnék tenni valamit, hogy jobban érezzem magamat” – meséli Anna.

23 éves házasságuk alatt Phillip Craft rendkívüli alapossággal foglalkozott felesége testével és arcával, számtalanszor beavatkozott akár műtéti úton, akár szépségápolási eljárások révén.

https://www.instagram.com/p/BpAbaNxHbor/?utm_source=ig_embed

Az évek során több műtéti beavatkozásra is sor került: többek között mellimplantátumot kapott, zsírleszívást végeztek, plasztikázták a fenekét és a csípőjét, botoxozták az arcát, feltöltötték az ajkait és felvarrták a hasát is.

„Amikor bikinit visel, mindenki őt nézi” – mondta Phillip, aki nagyon büszke munkája eredményére. Anna pedig azt vallja: „A férjem tehetségének egyértelmű bizonyítéka vagyok.”

„Anna olyan közel áll a tökéletességhez, amennyire az csak emberileg lehetséges. A testén végzett műtétek után azt hiszem, szebb, mint valaha, szebb, mint 22 éves korában, amikor megismertem” – tette hozzá a férfi.