Menü Bezárás

Így védd magad a negatív emberek energiájától: 5 alapvető szabály, amit be kell tartanod

Tartsd be ezt az 5 szabályt, így megvédheted magad a negatív emberek káros energiáitól!

Így védd magad a negatív emberek energiájától: 5 alapvető szabály, amit be kell tartanod

Minden emberben jelen vannak a negatív és pozitív érzelmek. Vannak, akikben a pozitív energiák vannak túlsúlyban, másoknál pedig a negatív energiák dominálnak. Utóbbi emberek elsősorban az empatikus társaikra jelentenek veszélyt, mert egyszerűen kiszívják belőlük az életenergiát.

Éppen ezért most következzen 5 hasznos segítség az empatikus embereknek, hogy időben hatástalanítani tudják az energiavámpírok támadásait.

1. Ne feledd, nem tudsz mindenkinek megfelelni

Egyszerűen képtelenség mindenki igényének, elvárásainak megfelelni. És ne is vedd a szívedre, ha ez nem sikerül, mert ha mégis megteszed, akkor egy idő után kimerültség, fáradtság fog úrrá lenni rajtad. Szeresd önmagad, és a szeretet védőburka minden negatív behatástól megvédelmez.

2. Nem árt az óvatosság

Ha közelebb kerülsz egy emberhez, akkor időt és energiát viszel bele a kapcsolatba, na és persze érzelmeket. De mielőtt erre sor kerülne, próbáld megismerni az illető személyt, légy óvatos, az elején tarts egy kis távolságot tőle. És tanulj meg nemet mondani, ha netán valami olyan dologra kerülne sor, amivel te nem értesz egyet.

3. Próbálj kevesebbet beszélgetni a negatív emberekkel

Vannak olyan emberek, akik társaságában egyszerűen rosszul érzed magad. Mikor valaki csak a negatív dolgokról beszél, akkor próbálj meg egy bizonyos távolságot tartani tőle, ne beszélj sok időt vele, és mondd meg, ha valami nem tetszik.

4. Tölts több időt a természetben

Ha teheted, sétálj egy jót a természetben, mert ez a legjobb módja, hogy feltöltődj pozitív energiákkal, lelkileg és testileg is harmóniába kerülj. Egy séta a természetben megerősíti az önbizalmadat, visszaadja az életerődet, optimizmusodat.

5. Ne feledd, a te életedet, érzelmeidet te irányítod

Te nem vagy senki áldozata, fölötted nem uralkodik senki. Te a saját magad ura vagy, így a döntéseidet te magad kell meghoznod, és aszerint, ami neked jó. Elsősorban saját magadért vagy felelős, ezt ne feledd.