Menü Bezárás

Ilyen gyönyörű nő volt Geronazzo Maria mielőtt plasztikáztatta volna magát

Így nézett ki a plasztikai műtétek előtt Geronazzo Maria.

30 éve plasztikáztatta magát Geronazzo Maria, óriási ajkai miatt sokan megbámulják, a bulvársajtó pedig többször foglalkozott botrányaival, ám ő nem bánja, szereti, ha megnézik az emberek.

Geronazzo Maria négyszer ment férjhez, második férjével 14 éven át élt Svájcban, ennek köszönhetően anyanyelvi szinten beszél németül. A Geronazzo nevet negyedik férje után vette fel, ezután lett országosan ismert.

Három gyereket szült egy éven belül, köztük egy ikerpárt, akik közül a kislány a születés után rövidesen elhunyt. A terhesség nem csak a lelkét, hanem a testét is megviselte, ezért 1992-ben végezték el rajta első plasztikai műtétjét 34 éves korában a mellén, melyet még az évben követett kollagénes szájfeltöltése.

Miután felhagyott a bulvárhősnő életvitelével Svájcba költözött lányához, ahol egy ezoterikus tévében dolgozott. Nemrég az RTL Klubo Toplista című adásában adott interjút, ahol a plasztikázásról mesélt.

“Azért szerettem volna nagyobb szájat, mint amilyen az enyém volt eredetileg, mert én valahogy úgy éreztem, hogy valamit szeretnék magamon változtatni. Sem az orromon nem változtattam, sem a szemeimen, és akkor úgy gondoltam, hogy ez látványos és valahol szexis is. Nekem semmi frusztrációm nem volt, hogy azért csináltattam, mert a volt barátom elhagyott egy olyanért, akinek vastagabb volt a szája” – mondta a műsorban Geronazzo Maria.