Menü Bezárás

Keanu Reeves: „Nézz fel, és vedd ki a fülhallgatót a füledből! Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó.”

A sok ragyogó hollywoodi csillag között akad néhány, aki személyiségével vagy gondolkodásmódjával kiemelkedik a többi közül. Ezek közé a hírességek közé tartozik Keanu Reeves is, akit az egyik legszokatlanabb filmcsillagként tartanak számon.

Nagy vagyona ellenére úgy él, akár a hétköznapi emberek, rendkívül szerény, és nem csak a választott szerepeivel lepi meg újra és újra a rajongóit, de a gondolkodásmódjával, életszemléletével is.

A színész közzétett egy szelfit, amelyet egy zsúfolt utcán készített, és amelyhez egy szívhez szóló üzenet is tartozott. A poszt több mint 100 000 lájkot, és több mint 50 000 megosztást kapott.

„Látjátok ezeket az embereket mögöttem? Rohannak a munkába, és nem figyelnek semmire. Néha annyira magával ragad bennünket a napi rutin, hogy teljesen megfeledkezünk arról, hogy élvezzük az élet szépségeit. Mint a zombik.

Nézz fel, és vedd ki a fülhallgatót a füledből. Köszönj rá valakire, és öleld át, ha úgy tűnik, bántja őt valami. Ajánld fel valakinek a segítségedet. Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó.

Kevesen tudják rólam, hogy néhány évvel ezelőtt depresszióval küzdöttem. Soha senkinek nem beszéltem erről. Egyedül kellett megtalálnom a kivezető utat. Mert az egyetlen ember, aki visszatartott engem a boldogságtól, én magam voltam.

Pedig minden nap értékes, szóval, így is kell kezelnünk. A holnap soha nem biztos, ezért éljünk a mának!”