Menü Bezárás

Ki haladhat át elsőként a kereszteződésben? 100 emberből 90 elbukik ezen a trükkös teszten: csak a vérbeli KRESZ-tudorok fejtik meg pillanatok alatt

Néhány másodperc elegendő ahhoz, hogy megmutasd, mennyire tisztában vagy a közlekedési szabályokkal!

Az utóbbi időben sajnos több súlyos baleset is történt a hazai utakon. Most nem kívánjuk azonnal elemezni ezeknek az eseteknek az okait, hiszen ez a cikknek nem feladata. Viszont nem vitás, hogy a KRESZ-szabályok időnkénti áttekintése és aktualizálása elengedhetetlen a balesetek megelőzése érdekében. Most itt a tökéletes lehetőség, hogy pillanatok alatt bebizonyítsd, mennyire otthonosan mozogsz a közlekedési előírások között!

Továbbá, fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a KRESZ-teszt nem csupán egy szórakoztató aktivitás, de emellett rendkívül hasznos is. Ez a teszt egy olyan platformot kínál, amelyen játékosan, mégis hatékonyan mélyítheted el és ellenőrizheted a közlekedési szabályokkal kapcsolatos tudásodat. Az ilyen típusú gyakorlat nem csak abban segít, hogy frissen tartsd az emlékezetben a KRESZ előírásait, hanem nélkülözhetetlen lépést is jelent a biztonságosabb közlekedés irányába. Végül is, az alapos ismeretek növelik a közlekedési biztonságot, különösen az utakon. Ezért ne várj tovább, vedd kezdetbe a teszt kitöltését most, és bizonyítsd be, hogy te is mélyen érted és tisztában vagy a közlekedési előírásokkal!

Mi a helyes áthaladási sorrend?

.
.
.
.
.

A helyes megfejtés: B-C-A. A jobbról érkező villamos elsőbbséget élvez, az autó és a busz viszonylatában pedig a jobbkéz szabály érvényesül.

Bízunk benne, hogy a megoldás ismertetésekor arcodon is akkora mosoly tükröződött, mint a miénken! Ha ez tényleg így van, akkor kérlek fogadd a őszinte elismerésünket: te igazán hamisítatlan KRESZ-professzor vagy, a közlekedési szabályok minden egyes részletét ismered!

Nagyon örülünk annak, ha ilyen magas szinten uralod a közlekedési szabályokat. Bízunk benne, hogy a KRESZ-tesztünk nemcsak szórakoztató volt számodra, hanem segített is ellenőrizni és elmélyíteni a tudásodat. Büszkék vagyunk rád, és kívánjuk, hogy használd bölcsen ezt a tudást a közlekedésben. Soha ne feledd, hogy a tudásod nem csak a saját, hanem mások biztonságát is növeli!