Menü Bezárás

Kiderült! Gáspár Bea rendszeresen megverte Győzőt

Sőt, még olyan is előfordult, hogy gázspray-vel fújta le Gáspár Bea a férjét. De mindannyiszor jó okkal – szerinte…

Bea sokat sírt életében Győző miatt. De olyan is volt, hogy megverte. Sőt, még gázsprayvel is lefújta féltékenységében az urát.

– Győző becsapott, megalázott

– magyarázza a történteket a Kiskegyednek Bea asszony.

– Jó párszor előfordult, hogy követtem őt, és persze nem odament, ahová nekem mondta. Így amikor lebukott, megvertem. Nem egyszer. Sokszor. És ilyenkor hagyta is magát, mert látta rajtam, hogy olyan dühös vagyok, hogy mindenre hajlandó lennék mérgemben! Most sem bánom ezeket a dolgokat, Győző ugyanis megérdemelte ezeket, és kész!

Nálunk az ordibálás, üvöltözés sem megy ritkaság számba, ugyanis valahol nekem is le kell vezetnem a mérgemet! Amikor plasztikai műtétre várt, akkor is féltékenységi rohamot kaptam, mert meggyőződésem volt, hogy szeretője van, és azért fekszik kés alá.

Sorolhatnám hosszan, mikor mivel érdemelte ezt ki Győző, de felesleges. Mert akárhogyan is volt, mégis mi már 26 éve házasok vagyunk, és most már biztos vagyok abban is, hogy mi egymás mellett fogunk megöregedni. Nagy háborúk meg mélységek vannak a hátunk mögött is, de a szeretet erejével megoldottunk mindent, s boldogok vagyunk együtt.

Tény, hogy Gáspár Győző tűzről pattant feleségének nagyon sok mindent le kellett nyelnie házasságuk 26 éve alatt. Hűtlenkedések, válási cirkuszok követték egymást, de férje családjával is volt elég gondja. Győző édesanyja eleinte egyáltalán nem örült annak, hogy a fia épp Beát veszi el, bár később ő is belátta, hogy fia a lehető legjobb feleséget választotta magának. De régen még az is előfordult, hogy Győző apja tagadta ki nem csak fiát, de annak feleségét is a családból. Ám Bea kemény nő, és bármi történt is, ő kitartott a férje és a családja mellett. Még ha néha el is szakadt nála a cérna, és ennek Győzi látta a kárát…

Győző így imádja

Győző mindezzel együtt máig imádja a feleségét, és a világ legnagyobb mázlistájának tartja magát, hogy olyan párja van, mint Bea. Éppen ezért már hatszor vette feleségül gyerekkori szerelmét, de azt mondja: bármikor hetedszer is boldogan kimondaná neki az életük végéig tartó igent.