Menü Bezárás

“Ma nem lesz esküvő” – az oltárnál olvasta fel vőlegénye szeretőjének üzeneteit az ara

Az üzeneteket a szeretőtől kapta előző este. Az egész násznép előtt állt bosszút a pasin.

Futótűzként járta be az internetet annak az ausztrál menyasszonynak, Casey-nek a vallomása, aki egy közösségi oldalon számolt be botrányosan lefújt esküvőjéről.
A fiatal nő épp a lánybúcsúján bulizott önfeledten a lakodalom előtti este, amikor megcsörrent a telefonja. Azt hitte, újabb jókívánság érkezett, ehelyett nem kis meglepetés várta: képernyőfotók a vőlegénye, Alex és egy ismeretlen nő közötti forró, szerelmes üzenetváltásokról. Amelyek akkor már hónapok óta jöttek-mentek, egészen az esküvő előtti napokig. Az üzenetek félreérthetetlenek voltak:

“Olyan dögös tested van. És annyira tudod használni! Bárcsak a barátnőm fele olyan jó lenne az ágyban, mint te.”

“Annyira hiányzol. Annyira hiányzik, hogy megd…hassalak. Soha életemben nem voltam ennyire ráindulva senkire” – írta Alex az ismeretlen nőnek.

Végül maga a nő is üzent Casey-nek, csak ennyit:

“Én nem mennék hozzá. Te?”

Casey romokban hevert. Azonnal megmutatta az üzeneteket a barátnőinek, akik rögtön fel akarták keresni Alexet, és számon kérni. De a menyasszony másként döntött. Minden barátnőjét titoktartásra kérte, otthon jól kibőgte magát, és másnap teljes pompában megjelent az esküvői szertartáson. Odavonult az oltár elé, minden ment szépen a maga útján, ám amikor a házassági esküre került volna sor, Casey a násznép felé fordult, és hangosan így szólt:

“Ma nem lesz esküvő. A vőlegényem nem az, akinek hittem.”

Majd elővette a telefonját – Alex a lány beszámolója szerint már itt halálsápadt lett -, és szintén jó hangosan, tagoltan felolvasta a vendégseregnek az összes üzenetet, amelyet a vőlegény szeretője neki küldött. Egyet sem hagyott ki.

A templomban vágni lehetett a csendet. Néhányan aztán tapsolni kezdtek, de azért elég nyomott volt a hangulat. A vőlegény leforrázottan kirohant, utána a vőfély, majd az egész családja. A többi vendégnek a menyasszony végül azt mondta:

“A lakodalmi vacsorát azért megtartjuk, de nem ezt a házasságot fogjuk vele megünnepelni. Inkább az őszinteség és az igaz szerelem ünnepe lesz. Azt ünnepeljük meg vele, hogy mertem követni a szívemet akkor is, ha ez fájdalommal járt.”

Casey-t sokan hősként ünneplik a közösségi médiában, aki így zárta beszámolóját élete egyik lebizarabb napjáról: “Hát nem olyan esküvő volt, amilyet elképzeltem, de végül is – oltári nagy buli volt.”