Menü Bezárás

Megcsalta a férje, erre összejött a volt férje szeretőjének vőlegényével: „Isten mindkettőnket megmentett”

Az egész egy gránátalmával és egy csomó csokoládéval kezdődött. Álmaimban sem gondoltam volna, hogy egyszer egy olyan emberrel fogok találkozni, aki hajlandó felrúgni az eddigi életét csak azért, hogy vigyázzon rám és a három kicsi gyerekemre.

A harmincas éveimben jártam, mindenki azt mondta, hogy a legszebb időszak az életemben, használjam ki, azonban nem csak egy vetélés okozta traumával kellett megküzdjek, hanem rájöttem, hogy a férjemnek viszonya van valaki mással.

Egy világ dőlt össze bennem, elképzelni nem tudtam, hogy ott abban a pillanatban véget érjen az az élet, amit közösen terveztünk. Voltak napok, amikor úgy éreztem, hogy fizikailag nem bírom tovább, olyan lelki fájdalmakkal küzdöttem. Nem akartam elvált, egyedülálló, háromgyerekes anya lenni. A következő időszakban egy kis lakásba költöztünk, olyan kicsibe, hogy mikor beléptek a gyerekek az ajtón, azt kérdezték, hogy hol van a többi szoba.

Megcsalta a férje, erre összejött a volt férje szeretőjének vőlegényével: "Isten mindkettőnket megmentett"
Fotó: carlybethwebber/Instagram

“Hát, srácok, sajnálom, de ennyi az egész lakás” – közöltem.

Egy nap megtudtam, hogy az a nő, akivel a férjem megcsalt, el volt jegyezve, és bármilyen hihetetlen, de ez a pasi egy nap megkeresett, gránátalmát és csokit hozott. Később is gyakran eljött hozzánk, hogy segítsen nekünk. Kissé összetört volt, de kedves és figyelmes, mindent megtett, hogy a gyerekek jól érezzék magukat.

Egy lakástűzben mindenét elvesztette, ezért egy nap egy kis sátrat hozott, és a nappaliban kempingeztünk, kacagtunk, finomakat ettünk, és a gyerekek is nagyon felszabadultan érezték magukat. Végül velünk maradt. Egyre jobb barátok lettünk.

Megcsalta a férje, erre összejött a volt férje szeretőjének vőlegényével: "Isten mindkettőnket megmentett"
Fotó: carlybethwebber/Instagram

Soha nem találkoztam olyan emberrel, aki ekkora alázattal tudott adni, úgy, hogy közben nem foglalkozott azzal, hogy vissza is kapja a törődést. Úgy történt, ahogy az előre várható volt, beleszerettem.

Alig 6 hónap telt el, amikor adott egy gránátalmát és egy gyűrűt.

„Szeretlek és szeretem a gyerekeidet. Életem hátralévő részét veletek akarom tölteni.” A fiaim boldogan néztek, a lányom pedig rózsaszirmokat dobált ránk.

Megcsalta a férje, erre összejött a volt férje szeretőjének vőlegényével: "Isten mindkettőnket megmentett"
Fotó: carlybethwebber/Instagram

Azóta újra kisütött a nap az életünkben, boldogok vagyunk, de soha nem gondoltam volna, hogy ekkora hullámvölgybe kerül az életünk. Történetemet azért osztom meg, hogy más hasonló helyzetben lévő nőnek is segíteni tudjak. A remény és a boldogság mindig az élet része lesz, attól függetlenül, hogy hiszel benne vagy sem! – mesélte el élete történetét Carly Beth Webber.

Forrás: faithit.com