Menü Bezárás

Megkérte férjét, hogy halála után is öntözze kedvenc növényét… a férfi évekkel később felfedez valamit, amitől hangosan felnevet

Antonia Nicole története annyira megható. Haldokló édesanyjának (Phendre) a férje (Nigel) megígérte, hogy halála is öntözni, gondozni fogja kedvenc növényét, amely a fürdőszobában kapott helyet. Antonia édesanyja, sajnálatos módon 2013. novemberében eltávozott szerettei köréből.

Nigel tényleg betartotta a szavát és éveken át locsolta a növényt. Sőt, Nigel annyira le volt nyűgözve a növénytől, hogy amikor évekkel később úgy döntött, hogy elköltözik, a szeretett és hihetetlenül egészséges növényt is magával vitte.

Igen ám, csak ekkor felfedezett valamit: a növény valójában műnövény volt.

Igen. Nigel évekig gondoskodott a műnövényről.

A történetet lány így írta le:

“Mielőtt édesanyám meghalt, szigorú utasításokat adott apámnak, hogy a fürdőszobában lévő növénynek viselje gondját. Apám vallásosan öntözt és évekig életben tartotta. Évekkel később, miután elköltözött, úgy döntött, hogy a növényt is magával viszi, aztán felfedezte, hogy műnövény! Szinte hallom, ahogy édesanyám nevetne rajta.”

Antonia posztját több mint 117 ezren kedvelték és 35 ezren osztották meg. A kommentelők nagy része megdicsérte édesanyja arcátlan humorérzékét.

Antonia elmesélte, hogy édesanyja “öt évig küzdött a rák ellen, de 2013 novemberében rövid élete véget ért. Amikor kiderült, hogy az édesapa már évek óta egy műanyag növényt gondoz, annyira vicces volt mindenki számára és úgy éreztük, mintha édesanya még mindig velünk lenne.”

Majd ezt is hozzátette: “Annyira jó volt visszaidézni édesanyánk kedves hangját, akit annyira szerettünk.”