Menü Bezárás

Melyik ujjadon hordasz gyűrűt? Nem is gondolnád mit árul el rólad!

Biztosan te is úgy gondolod, hogy teljesen mindegy melyik ujjadon viseled a gyűrűd, ez azonban nem így van! Elég egyetlen pillantás a kézre és mindent elárul a személyiségről.

Lehet szó eljegyzési gyűrűről, jegygyűrűről, vagy bármilyen más gyűrűről, a karakterünkön nem változtat!

Hüvelykujj

Nyitott, vidám személyiség vagy, vicces és energikus ember, aki élvezi az életet és mindig nyitott vagy az új élmények befogadására. Szereted a modern dolgokat és szereted követni a trendet, különösen, ha ruháról van szó. Nem vagy szégyenlős, élvezed, ha a figyelem központjában lehetsz, szereted, ha mások dicsérnek.

Mutatóujj

Magabiztos ember vagy, aki nagyon felelősségteljesen éli az életét. Kiváló vezér egyéniség vagy, aki élvezi, ha másokat irányíthat. Emiatt a többiek talán keménynek és ridegnek találhatnak sokszor, de a kemény külsőd mögött érzékeny belső lapul.

Középső ujj

Nem vagy hajlandó felnőni, sokszor önző és makacs személyiség vagy. Ettől eltekintve azonban mindig őszinte és gondoskodó vagy másokkal szemben, különösen a barátaiddal és a családoddal. Vannak emberek, akik néha megőrülnek a társaságodban, de az aranyos és kedves kisugárzásod kárpótolja mindezt.

Gyűrűsujj

Érzékeny és romantikus természet vagy, bármilyen gyűrűt is viselj ezen az ujjadon. Számodra a szeretet és a lét értelme nagyon fontos, el sem tudnád képzelni az életed enélkül. Könnyű meglágyítani a szíved.

Kisujj

Ha ezen az ujjadon viselsz ékszert, nem rendelkezel elegendő önbizalommal, mondhatni, így próbálod elrejteni a bizonytalanságod. Örökké az igaz szerelmet kutatod, mert sokszor abba a hibába esel, hogy az anyagi javak elcsábítanak és megfeledkezel az érzéseidről.

Nem viselsz gyűrűt

Egyszerű életre vágysz, amihez neked nem hiányzik semmiféle díszítés. Őszinte, megbízható, csendes, intelligens, aktív személyiség vagy, aki mindig készen áll az új dolgokra.