Menü Bezárás

Miért mennek tönkre a házasságok? 6 dolog amit egy feleség nem tud sokáig elviselni

Amikor a nő szerelmes akkor bármit megtesz, de csak egy ideig. Azonban egy nő minden megbánás nélkül el tud menni a szeretett férfi mellől, ha belefárad a kapcsolatba.

Miért fárad el egy nő? Miért dönt úgy egy napon, hogy mindent meg akar változtatni?

1. A nő elfárad mert a partnere nem figyel rá

Kedves férfiak, a nő minden ruhája, az új frizura, a rúzs mind mind értetek van. A nő azért csinálja mindezt, hogy ti férfiak csodáljátok őt. A nők szeretik sőt szükségük van a bókokra és a szép szavakra.

2. A nő belefárad a hallgatásba

Amikor egyik probléma a másik után jön és a férfi meg sem próbálja megoldani, olyankor a nő elkezdi megbeszélni ezeket a dolgokat saját magával. Amikor egy nő azt látja, hogy a partnere nem akar együtt működni vele akkor belefárad abba, hogy mindent egyedül kell csinálnia és megoldania.

3. A nő belefárad ha a férje csak az üzleti dolgaival van elfoglalva

Amikor a férfinak aktív élete van, a nő pedig otthon van a gyerekekkel, egy idő után belefáradhat. Ha a férj nem beszélget a feleséggel, az lelkileg tönkreteszi a nőt. Ilyenkor a nő azt érzi, hogy a férfinak azért van rá szüksége, hogy kiszolgálja őt.

4. Amikor a férj folyton panaszkodik

Amikor egy nő folyamatosan bátorítja a férjét, de annak semmi hatása, lassan belefárad. A nő támasza a férfinak és ez fordítva is igaz-

5. A nő belefárad a titkolózásba

Amikor egy férfinak titkolnivalója van, akkor azt el is titkolja. Vagy ha nem titkolja el akkor arra kényszeríti a nőt, hogy fogadja el a dolgokat úgy ahogy vannak. Nem a múltról van szó, mindenkinek van múltja, a nőt a közös életük érdekli.

6. A nő belefárad abba, hogy örökké erős legyen

Amikor az egész élet tele van problémákkal és a feleség nem támaszkodhat a férjére, az megviseli a házasságot.