Menü Bezárás

Milyen alakú a hüvelykujjad? A válasz felfedheti a titkokat a személyiségedről

Azt mondják, hogy erős kapcsolat van a fizikai jellemzőink és a személyiségjegyek között. Talán egy olyan kapcsolat, amit még nem értünk teljesen.

Mindazonáltal fizikai megjelenésünk és testünk alakja fontos szerepet játszik abban, hogyan érzékeljük magunkat, és ezáltal hogyan alakul a személyiségünk. Ezért sokan úgy vélik, hogy a fizikai tulajdonságok rengeteget mutathatnak arról, hogy milyenek vagyunk belülről.

Például, tudtad, hogy 5 különböző típusú hüvelykujj van, amelyek mindegyike változó formájú?

Nézd meg a jobb hüvelykujjad, hogy milyen alakja van! Olvasd el az alábbiakat, hogy megtudd, mit mesél rólad …

A: Ha a felső rész hosszabb, mint az alsó:

Ha ilyen formájú az ujjad, akkor ambiciózus vagy. Nem érdekel a középszerűség, csak a legjobb. Személyiséged része, hogy magasra teszed a mércét, küzdesz a céljaidért. Viszont ez megszállottsághoz is vezethet, hiába vagy a sikerek között is alázatos. Legnagyobb erőd abból fakad, hogy nem kérkedsz a sikereiddel, csak haladsz tovább új célok felé!

B: Ha az alsó rész nagyobb, mint a felső:

Az ilyen emberek két lábbal állnak a földön, ezért nyugodtak és magabiztosak. Megtalálod az örömöt a békében és harmóniában, az egyszerű dolgokban. Sosem felejted el megmutatni nagyrabecsülésedet azok felé, akik segítenek neked, vagy segítettek, hogy ott lehess, ahol most vagy. Ezért ez gazdag ember vagy, még ha nem is feltétlenül anyagi értelemben.

C: Ha mindkét rész ugyanakkora:

Nagy valószínűséggel az egyensúlyt keresed az életben magad is! A harmónia a legszentebb dolog számodra, és szívesen hozod össze az embereket. Úgy működsz, mint a ying és yang. A rosszban is keresed a jót. Ezét minden problémát meg tudsz oldani, mert megtalálod a kiutat.

D: Ha visszahajlik a hüvelykujjad:

Kiváló alkalmazkodó vagy! Egy igazi túlélő. Egyből észreveszed a változást, és azt is, ha neked is változni kell vele. Ez a tudatodra is igaz. Könnyen fogadsz be új információt, és ez alapján változtatod az elképzeléseidet. Nyitva tartod a tudatodat, amikor a céljaid felé haladsz, és ez egy ritka tulajdonság.

E: Ha hullámos a hüvelykujjad formája:

Elég makacs tudsz lenni, a személyiséged domináns. Viszont mindig tartod a szavad, és mástól is ezt várod el. Egyenes ember vagy és őszinte. Ha valamit elhatározol, nehéz eltéríteni tőle. Olyan vagy, akiben bátran bízhat bárki. Magabiztosságod ellenére kellemes, könnyed társaság tudsz lenni, aki meghallgatja a másikat.

Te, melyik kategóriába tartozol. Neked működött? Meg kell mondanom, az enyém nagyon pontos volt.

Kérjük, oszd meg ezt mindazokkal, akiket ismersz, hogy több ember nézhesse meg a hüvelykujját, és felfedezze, mit mond el róluk.