Menü Bezárás

Minden a vonzás törvényéről – változtasd meg a gondolataidat, és az életed is megváltozik!

Bár sokak szerint ez csak hókuszpókusz, a gondolkodásunk, érzéseink és cselekedeteink megváltoztatásával igenis megteremthetjük a saját valóságunkat. Talán nehéz elfogadni, hogy ez ennyire egyszerű, de teljesen rajtunk múlik, hogy örömben, beteljesülésben és sikerben gazdag életet élünk – vagy belesüllyedünk a sötétségbe.

A boldogságunk a mi egyéni döntésünkön alapul.

A kihívásokkal teli világban arra törekszünk, hogy elérjük álmainkat, és hogy úgy éljük az életünket, ahogyan szeretnénk. De sokszor a sorsunk a szerencse játékának tűnik, és elkönyveljük magunkban, hogy a siker csak a legszerencsésebbek számára van fenntartva. Ha így gondoljuk, rosszul tesszük. Van ugyanis egy erőteljes koncepció, amely világszerte emberek millióinak figyelmét keltette fel és inspirálta őket – a vonzás törvénye.

A vonzás törvénye nem csupán egy elvont fogalom, egy tündérmese, hanem egy létező és bizonyított filozófia, amely azt tanítja, hogy minden gondolatunk és energiánk képes befolyásolni a körülöttünk lévő világot.

Az alapelve az, hogy amire folyamatosan fókuszálunk és amit folyamatosan vizualizálunk, az lesz a valóságunk. Lényegében azt vonzzuk be az életünkbe, amit a leggyakrabban gondolunk és érzünk.

A vonzás törvényének középpontjában a pozitív gondolkodás és a célok világos vizualizálásának ereje áll. Ahelyett, hogy arra koncentrálnánk, amink nincs, vagy ami hiányzik, arra összpontosítunk, amit valóban akarunk. A vizualizáció és a megerősítés révén arra képezzük az elménket és az érzelmeinket, hogy összehangolódjanak azzal, amit az életünkbe szeretnénk vonzani.

A vonzás törvényének másik fontos aspektusa a belső energiánk erejének felismerése. Mindannyian egy bizonyos energetikai rezgést bocsátunk ki, a hangulatunktól, a gondolatainktól és az érzelmeinktől függően.

Olyan tapasztalatokat és embereket vonzunk, amelyek a mi energiánkkal azonos frekvencián rezegnek. Ezért a pozitív rezgés és a hála érzésének ápolásával könnyebben vonzunk olyan dolgokat és embereket, amelyek örömet és beteljesülést hoznak számunkra.

A vonzás törvénye azonban nemcsak arról szól, hogy kívánunk valamit, és hátradőlve várjuk a csodát. Hanem annál inkább a cselekvésről és a céljaink iránti elkötelezettségről. Proaktívan kell cselekednünk, és felelősséget kell vállalnunk az életünk irányáért. Ahogy vizualizáljuk a sikert és kapcsolódunk ehhez az energiához, hajlandónak kell lennünk keményen dolgozni és erőfeszítéseket tenni azért, hogy álmainkat valóra váltsuk.

Így a gondolkodásunk, érzéseink és cselekedeteink megváltoztatásával megteremthetjük a saját valóságunkat, és élhetünk örömben, beteljesülésben és sikerben gazdag életet. Végül, de nem utolsósorban, a jövő az, amit ma, itt és most teremtünk – azzal, hogy a boldogságot, a teljességet választjuk. Azzal, hogy a pohár teli oldalát nézzük.

És azzal, hogy többé nem vesztegetjük az időnket önromboló, sajnálkozó, lehangoló érzésekkel. Mert a világunk tele van szép dolgokkal, értékes kapcsolatokkal, lehetőségekkel, melyeknek érdemes figyelmet szentelni, és amelyekből erőt kell meríteni. Ennyi az egész… szóval cserélj szemüveget!