Menü Bezárás

Minden dermesztő jóslat, amit az élő Nostradamus 2024-re megfogalmazott – egy már közülük valóra vált!

A világszerte ismert brazil önjelölt látnok, Athos Salomé, akit az élő Nostradamusként is emlegetnek, állítólag már számtalan pontos jóslattal állt elő – többek között azt mondja, előre látta a világjárványt és II. Erzsébet királynő halálát is – 2024-re pedig újabb jövendöléseket fogalmazott meg, amelyek közül több is meglehetősen riasztó.

Salomé egyik első próféciája egy globális méretű konfliktus, amit szerinte egy új, a jelenleg Ukrajnában és a Gázai övezetben zajló konfliktusoktól eltérő fenyegetés fog kiváltani. A dél-amerikai médium korábban egyébként állítólag az orosz-ukrán háborút is megjósolta.

Most azt állítja, hogy a legújabb fenyegetést egy dél-kínai-tengeri esemény vagy egy jelentős kibertámadás fogja jelenteni. „Bármelyik hasonló konfliktusnak mélyreható hatása lehet, ami recesszióhoz vezethet több nagygazdaságban” – nyilatkozta a The Sunnak. Emellett az Amerikai Egyesült Államok invázióját is megjósolta erre az évre, miután szerinte „elárulják az országot.”

Ezzel kapcsolatban a médium egy rejtélyes üzenetet osztott meg az Instagramon: „Terveznek egy támadást, ami Oszama Bin Laden 2001. szeptember 11-én elkövetett támadásánál is rosszabb lesz. Két nagy vezető áll az új epizód mögött. Tehát a figyelmeztetés a III. világháborúra már megtörtént!”

A globális háború mellett Salomé szerint az emberiségnek több természeti katasztrófára is figyelnie kell majd 2024-ben. A természetet olyasvalamiként jellemezte, ami „mindig rendelkezik azzal a képességgel, hogy meglepjen minket”, és a The Sunnak elmondta, hogy ezek a pusztító katasztrófák a Közel-Keleten, Afrikában és az Egyesült Államokban fognak bekövetkezni, a hurrikánoktól kezdve a viharokon át az erdőtüzekig.

Korunk Nostradamusa szerint Károly király le fog mondani a trónról, de nem biztos, hogy Vilmos követi őt
Fotó: Athos Salomé/Instagram

De nem ezek az egyetlen hátborzongató dolgok, amiket Salomé kilátásba helyezett erre az évre. Azt mondja, alig néhány évvel azután, hogy a világon végigsöpört a Covid-19 világjárvány, egy másik, még halálosabb fenyegetéssel kell majd szembenéznünk. Úgy véli, hogy a halálos vírusok – amelyek hosszú ideje az Antarktisz jegébe vannak zárva – a Déli-sarkról indulva „végigsöpörnek a világon”, és az új vírus elleni küzdelem tovább fog tartani, mint azt gondolnánk.

„Ha ez az új vírus ellenőrizetlen marad, a szenvedés, a mentális és anyagi károk megnövekednek, és ez a vírus a történelem legnagyobb kaszásaként lesz ismert” – nyilatkozta.

Salomé következő jóslata még ennél is furcsább – állítása szerint ugyanis a mesterséges intelligencia idén lehetővé teszi az embereknek, hogy kommunikáljanak elhunyt szeretteikkel.

„Képzeld el, hogy beszélgethetsz elhunyt szeretteiddel, és még a korábbi életek titkait is felfedezheted – mindezt a mesterséges intelligencia innovációjának köszönhetően! Ez a technológia nem csupán tudományos áttörés, hanem óriási lépés az emberi lét megértésében. Azt ígéri, hogy megfejti a létezés rejtélyeit, vigaszt nyújt és mélyreható megértést nyújt életünk küldetéséről” – írta a közösségi médiában.

„A szakértők megfigyelik, és vitatják ennek a technológiának a terápiás hatását, és összemérik azt az etikai kérdésekkel. Egy spirituális és egzisztenciális forradalom küszöbén állunk” – folytatta.

Ezenkívül Salomé azt feltételezi, 2024 fordulópontot jelent majd az űrkutatásban is, és hamarosan képesek leszünk kommunikálni idegen életformákkal.