Menü Bezárás

Most mindent megtudhatsz: A neved elárulja milyen szerelmi karmát cipelsz végig életed során

Ha kíváncsi vagy rá milyen szerelmi karmát cipelsz magaddal, akkor most megtudhatod, hogy milyen szerelem van neked megírva!

Így számold ki:Add össze a teljes neved (ha két keresztneved van, akkor mindkettőt használd fel) magánhangzóit, amiből megkapod a szívszámot. A magánhangzók ezeknek a számoknak felelnek meg:1 – a, á, i, í

5 – e, é

6 –u, ú, ü, ű

7 – o, ó, ö, ő

Ha ez kész, add hozzá a karma számát, azaz a hetest, és addig számolj, amíg egy olyan egyjegyű számot nem kapsz, ami 1 és 9 közé esik.

1-es szám

Múlt: Előző életedben magányos voltál, állandóan, kétségbeesetten kerested a szerelmet. Általában olyan partnerek mellett horgonyoztál le, akik arra sem voltak méltók, hogy a lábad nyomát megcsókolják. Bár mindig megállapodtatok valamiben, ők nem törődtek a közösen hozott szabályokkal, és felrúgták azokat. Ez bizalmatlanná, gyanakvóvá tett.

Jelen és jövő: Ma már nem vagy bizalmatlan, sőt, inkább határozott, ambiciózus jellemed van; imádod, ha minden úgy történik, ahogy te szeretnéd, és a partneredtől is elvárod, hogy úgy és azt tegye, amit mondasz neki. Vannak olyanok, akik meghajolnak az akaratod előtt, de a legtöbben ennél önállóbak, így azok a kapcsolatok hamar véget is érhetnek. Ha komolyan meg szeretnél állapodni, és nem kívánod újra meg újra a szinglik akkor ne alattvalóként, hanem teljes jogú partnerként tekints a másikra. Így garantáltan rálelsz a nagy Ő-re.

Ha az 1-es a számod, akkor ne uralkodj annyira a másikon!

2-es szám

Múlt: Előző életedben egyáltalán nem vállaltad önmagad: sem a családod, sem a barátaid, sem az érzéseid nem kerültek előtérbe, mindent elfojtottál és magadba temettél. Érdekkapcsolatban éltél, és emiatt nap, mint nap szenvedtél. Aki után a legjobban vágyakoztál, az sohase tudta meg, hogy mit érzel.

Jelen és jövő: Nem változtál túl sokat, hiszen olyan kapcsolatokba is belemész, ahol nem az érzések vezérelnek, hanem más szempontok alapján döntesz. A jövőben meg kell tanulnod felvállalni azt, ami belül van, megvallani, mit érzel a szíved választottja iránt, és bátran kitartani mellette. Ne légy olyannal, akihez nem fűz mély szerelem, mert boldogtalan leszel, és soha nem jutsz ki ebből az ördögi körből!

3-as szám

Múlt: Bár keresve sem lehetett találni nálad jobb embert előző életedben, sajnos egyúttal nagyon megbízhatatlanul is viselkedtél, hiszen csak úgy faltad az ellenkező nemet. Egyik ágyból be, a másikból ki, számodra nem volt akadály, még a lelkiismereted se szólalt meg. A vágy örökké égett benned, és ez hajtott újabb és újabb kalandok után.

Jelen és jövő: Kísért az előző életed emléke, de légy erős és állj ellen! Karmikus feladatod, hogy családot alapíts, lehorgonyoz valaki mellett, akivel el tudod képzelni a hátralévő életedet, és akit soha nem lennél képes megcsalni. Ne bonyolódj viszonyokba, mert úgysem leszel elégedett tőlük! A jövőben találkozhatsz valakivel, aki minden szempontból megfelelő lesz – ne rontsd el az erotikus vágyaid miatt!

4-es szám

Múlt: Előző életedben csapodár voltál, de nem a csillapíthatatlan vágy miatt, hanem azért, mert akit szerettél, nem lehetett a tiéd – akár azért, mert különböző társadalmi helyzetben voltatok, akár azért, mert már volt párja, akár a bőrszíne, vagy a vallása miatt. Mivel úgy érezted, az élet elvett tőled valamit, igyekeztél kitombolni magad, és így le is ragadhattál egy olyan ember mellett, akit egyáltalán nem szerettél, és akinek csak megkeserítetted a mindennapjait.

Jelen és jövő: A sors megkönnyíti, és egyúttal meg is nehezíti a dolgodat, mivel olyan partnert sodor az utadba, akivel nagyon összeilletek – legalábbis te úgy érzed -, a környezeted mégsem tudja elfogadni őt. Ha biztos vagy a kedvesedben, akkor ne riasszon meg az, hogy mindenki ellene van – ketten erősebbek lesztek, mint az „ellenségeitek”, és a végén úgyis kiderül, hogy titeket egymásnak teremtettek.

5-ös szám

Múlt: Előző életedben sikerült olyan párt választanod, aki mindenben segített neked, így sokkal kevesebb dolgod volt. Cserébe viszont hűséges voltál hozzá, soha nem csaltad meg, kitartottál mellette. Nálad praktikusabb és hűségesebb embert keresve sem lehetett volna találni!

Jelen és jövő: Az a tulajdonságod, hogy szereted, ha kiszolgál a másik, miközben te kíméled magad, máig megmaradt. Azt tanácsoljuk, hogy igyekezz kevésbé lusta és kényelmes lenni, mert mindenkinek véges a türelme. Ne várd el, hogy királynőként kezeljenek még akkor is, ha te nem teszel semmit a másikért – ha szereted, akkor segítsd őt, ha pedig nem, akkor ne félj továbblépni! Lehet, hogy a jövőben pont akkor szeretnél új kapcsolatot, amikor a párod súlyos beteg lesz; ebben az esetben várd ki, míg felgyógyul, ennyivel tartozol neki!

6-os szám

Múlt: Mivel nem akartál egyedül lenni, rengeteg kényszerkapcsolatba mentél bele. A magánytól való félelmed olyan erős volt előző életedben, hogy még azokhoz is foggal-körömmel ragaszkodtál, akik már nem akartak tőled semmit. Könyörögni sem szégyelltél, ha arról volt szó, bármilyen megalázó is volt a helyzet.

Jelen és jövő: Most is mindent megtennél azért, hogy ne legyél egyedül, amit a partnereid gonoszul kihasználnak – szinte rabszolga vagy mellettük, ismerd el! Próbálj meg kilépni az ilyen kapcsolatból, legyenek elvárásaid, tudd, mik az értékeid, és légy büszke rájuk! Hidd el, az egyedüllét egyáltalán nem olyan rossz, van időd magadra, tudsz arra koncentrálni, hogy megfelelő párt találj – mert igen, megérdemled, hogy tiszteljenek! Nemsokára bekopogtat hozzád az a bizonyos egyetlen!

7-es szám

Múlt: Jó házasságban éltél, ami megadta neked azt a biztonságot, amire vágytál: az előző életedben ugyanis gyakran féltél attól, hogy egyedül maradsz, illetve senki sem lesz, aki segítsen neked a mindennapi gondokban, a megélhetésben. A frigy azonban olyan sikeres volt, hogy egész nyugodtan hódolhattál a szenvedélyeidnek, a hobbijaidnak.

Jelen és jövő: Még mindig a biztonságot keresed, ám megfontolt is vagy, mivel nem mész bele olyan kapcsolatba, ahol a két fél nem szereti eléggé egymást. Romantikus és gyakorlatias éned tehát jól megfér egymás mellett: nem érdekel, hogy a másik milyen anyagi helyzetben van, csak az számít, hogy elfogadjon olyannak, amilyen vagy. Az igaz szerelmet keresed, és figyelj jól, mert nemsokára rád talál, ha bízol benne!

8-as szám

Múlt: Az előző életedben erős, határozott egyéniség voltál, akinek mindig megvolt a véleménye mindenről. Vagyonos, okos és kemény természeted lehetett az oka, hogy, bár vonzó voltál az embereknek, sokszor voltál egyedül – talán egyszerre vonzódtak hozzád és féltek tőled. Ha volt párod, még akkor is gyakran érezted, hogy magányosabb vagy a világon mindenkinél.

Jelen és jövő: Ugyanolyan határozott és kemény vagy, mint a múltban, annyi különbséggel, hogy most félsz bárkit is közel engedni magadhoz. Azt hiszed, csalódni fogsz, így inkább magányosan tengeted a napjaid, pedig ez nagy hiba! Nézz körül, lehet, hogy már régóta ott legyeskedik körülötted egy őszinte és odaadó valaki, csak te olyan magas falat vontál magad köré, amitől se nem látsz, se nem hallasz.

9-es szám

Múlt: Annyira vágytál a szeretetre előző életedben, hogy mindent megtettél, hogy megkapd – gyakran előfordult, hogy bolondot csinált belőled az, aki iránt teljesen odavoltál. Az volt a szerencséd, hogy nem csüggedtél, ha a kapcsolat zátonyra futott, mert rögtön valaki mást kerestél – a szerelem és a valahova tartozás iránti vágyad egyszerűen nem ismert határokat.

Jelen és jövő: Heves vérmérsékletű, szenvedélyes ember vagy, aki a múltbeli énjével ellentétben imádja a függetlenséget, és eszébe sincs a földön csúszni valaki után. Ez a hihetetlen szabadságvágy konfliktusokat szülhet a párkapcsolataidban, hiszen az aktuális párod nehezményezi, hogy nem kötődsz igazán hozzá. Vigyázz: régen belőled csináltak bolondot, ne tedd te is ugyanezt mással, mert soha el nem múló lelkiismeret-furdalás fog gyötörni!