Menü Bezárás

Mutatunk 10 érdekességet a 40 feletti nőkről, amelyekről ők sincsenek tisztában!

Biztosan te is észrevetted már, hogy sok negyven feletti nő mennyire magabiztos, kiegyensúlyozott, és boldog. Ahogy telik az idő, a nők egyre jobban kezdik megtalálni a helyüket a világban, már nem stresszelnek annyit, és ragyogóan széppé változnak.

Íme, néhány külső és belső tulajdonság, mely egy kiegyensúlyozott 40 feletti nőt jellemez.

1.A 40 feletti nők nagyon szépek

Ez az az életkor, amire a nők kiteljesednek, és beérnek. Ilyenkor a legszebbek, ragyognak, a belső kisugárzásuk pedig kívül is tükröződik. Megtanulják elfogadni a testüket, igazi boszorkányokká válnak 40 éves korukra.

2.A 40 feletti nők egyáltalán nem öregek

Akár hosszú szoknyát, akár minit, akár farmert viselnek, mindenben csodálatosak. Tudják, hogy mi áll a legjobban számukra, és azt előszeretettel veszik fel. Azonban nőiességük nem abban rejlik, hogy mit viselnek, hanem a belső kisugárzásukban, és ezt tudják ők is nagyon jól.

3.A 40 feletti nők nagyon kíváncsiak

Egy állandó tanulási vágy él bennük, kíváncsiak az új dolgokra, táncolni, rajzolni, festeni, énekelni, szörfözni, sízni, blogot írni, főzni tanulnak. Minden területen szeretnék kipróbálni magukat.

4.A 40 feletti nők kiszámolják a kalóriákat

Odafigyelnek táplálkozásukra, megpróbálnak tudatosabban élni. Nem esznek ész nélkül mindent össze-vissza, nem nassolnak a késő esti órákban. Kiszámolják a kalóriákat, és aszerint esznek, és éppen ezért sokkal jobban néznek ki, mint valaha.

5.A 40 feletti nők aktív életet élnek

Eddigre már rájönnek, hogy mire van szükségük igazából, és csak ezekkel a dolgokkal foglalkoznak. A természetes életszeretetük nagyon vonzó mások számára.

6.A 40 feletti nők teljes szívből tudnak kacagni és sírni

Belefáradtak már abba, hogy zárkózottak, és elutasítóak legyenek, rájöttek, hogy sokkal jobb nyílt lapokkal játszani a világban. Barátságosak, nyitottak, és sokat kacagnak.

7.A 40 feletti nők értik a lélegzet fontosságát

Tudják, hogy hogyan kell bánni a belső énükkel, 40 éves korukra már rájönnek arra, hogy a helyes lélegzet mennyire fontos. A belefele figyelés, és a jelenben élés egyik legalapvetőbb követelménye a lélegzetre való összpontosítás.

8.A 40 feletti nők a jelen pillanatnak élnek

Minden pillanatot megélnek, és semmit sem halogatnak. Éppen ezért soha nem sietnek sehová, mindig kiegyensúlyozottak.

9.A 40 feletti nők újra hisznek

Addigra már annyi negatív dolog történt velük, hogy megpróbálják újraértelmezni az életet. Rájönnek a hit fontosságára, és sokkal pozitívabban szemlélik az életet, mint valaha. Újra elkezdenek hinni a csodákban.

10.A 40 feletti nők tudják, mi a legfontosabb az életben

Tudják, hogy mi a legfontosabb számukra, tudnak szelektálni a tévé és a világháló nyújtotta számtalan információ közül mi az, aminek érdemes jelentőséget tulajdonítani, és mi az, aminek nem. Értékelik az illatok, színek, pillanatok, érintések fontosságát.