Menü Bezárás

Mutatunk 9 indokot, amiért még az a nő is elhagy, aki őrülten szerelmes beléd

Mindenki vágyik a szerelemre, de ez nem egyenlő azzal, hogy szinte bárkivel kapcsolatot kezdjünk csak azért, hogy ne legyünk egyedül. Az illetőt előtte meg kell ismerni és aszerint kell eldönteni, hogy érdemes-e energiát belefektetni a kapcsolatba vagy sem. Előfordulnak olyan dolgok, hogy a nőknek egy bizonyos idő után felnyílik a szemük, ez általában akkor történik, ha a rózsaszín köd felszáll, ilyenkor viszont az adott párral megszüntethetik a kapcsolatot mert rájönnek, hogy az érdekek nem egy irányba tartanak. Mai cikkünkben 9 dolgot gyűjtöttünk össze, amiért egy nő képes szakítani egy férfival.

Nem érzik a támogatást.

Annak ellenére, hogy a nők is szeretik a szabadságot, jó ha van mellettük egy olyan társ, akire mindig minden körülmények között számíthat. Például, terhesség, szülési szabadság vagy betegség alatt örülnek annak, ha párjuk támogatja és segíti őket.

Belefáradnak abba, hogy mindig más igényeinek feleljenek meg.

A férfiak gyakran rányomnak egy olyan bélyeget a nőkre, ami arra sarkallja őket, hogy ne saját maguknak, hanem másoknak feleljenek meg. A nők ezt egy idő után megelégelik és később senki mást nem fognak figyelembe venni csak saját magukat.

Nem érzik, hogy ő lenne az egyetlen nő a párjuk életében.

 

Jelenleg nem a megcsalásról van szó, hanem arról, hogy a férfi kedvese jelenlétében más nőket is előszeretettel megbámul. Párját pedig figyelmen kívül hagyja. Ezt a nők nem igazán szeretik, olyan mintha rajta kívül más nő is fontos lenne.

Belefáradnak abba, hogy folyton ellenőrzik őket.

Nevetséges, hogy külön engedélyre van szükség ahhoz, hogy a barátaiddal találkozz. Ha a férfi folyamatosan csak ellenőrzi a párját, vagy írogat neki miközben a barátnőivel beszél az nem jó jel, mert azt tükrözi, hogy a férfi nem bízik a nőben. Az ilyen jellegű viselkedés csak tönkreteszi a kapcsolatot.

Folyamatosan lebeszélik arról, amit szeretne csinálni.

Abban a kapcsolatban sosem lesz boldog egy nő, amiben a férfi mindentől el akarja tántorítani, amihez kedved lenne, legyen az egy kirándulás vagy csak egy tanfolyam elvégzése. Nem szabad hagyni, hogy ennyire eluralkodjon a férfi akarata, mert akkor sosem tudnak a nők érvényesülni.

A rózsaszín köd teljesen elhomályosítja a józan ítélőképességüket.

A kapcsolat elején még minden szép és jó, eluralkodik a nő fölött a rózsaszín köd és ilyenkor a férfi családját valamint barátait is jónak látják. Viszont amikor ez a köd eltűnik, akkor előtérbe kerül a józan ítélőképesség rájönnek, hogy valójában soha nem álltak volna szóba a férfi barátaival. Sőt a férfi családját is elviselhetetlennek fogják látni.

Túl gyerekesnek tartják a férfit.

A nők egyáltalán nem állnak készen arra, hogy olyan párjuk legyen, aki gyerekesen viselkedik. Az ilyen emberekkel nem lehet komolyan tervezni, mert csak saját hóbortjaik érdeklik őket.

Nem érzik azt, hogy a férfiak tudnák mit is akarnak.

A nők nem tudnak egy olyan emberre számítani, akik nem tudják mit akarnak sőt folyamatosan váltogatják terveiket és gondolataikat. Egy ilyen emberrel nagyon nehéz lépést tartani.

A közeljövőre vonatkozó tervek nem egy irányba tartanak.

A nő is és a férfi is tudja mit akar viszont az egyedüli probléma az, hogy a tervek egyáltalán nem találkoznak. Míg a nő vásárolni és várost nézni akar, addig a férfi egy békés helyen pihenni. De ezen kívül számos más példa alátámasztja még az elméletet.