Menü Bezárás

Négy férfi a zuhogó esőben hazatolta az idős nőt, akinek elromlott az elektromos járgánya

Ha az ember a közösségi médiában áramló negatív tartalmakból indul ki, könnyű elkeseredéssel és kétségbeeséssel gondolni arra, vajon hova tart ez a világ. De ugyancsak a közösségi médiában találkozhatunk a pozitív ellenpéldákkal is, amik mégis adnak egy kis reményt, hogy van még együttérzés a világban.

Négy fiatal férfi a floridai Seminole megyéből mindenesetre ezt az üzenetet terjesztette, amikor a héten segítettek egy bajba jutott idős hölgynek, és a zuhogó esőben hazakísérték őt az öregek otthonába, miután a nő scooterje elromlott.

A Fox News szerint Katty Castro, a Florida Living Independent Community PR-képviselője szemtanúja volt az eseményeknek, és meg is örökítette a megható pillanatokat, ahogy a férfiak hazajuttatták az idős hölgyet.

„Mivel ez egy nagyon csendes környék, meglepődve hallottam a zűrzavart, a nevetést, és azt láttam, hogy négy fiatalember tolta hazafelé az egyik lakónkat egy erőteljes vihar közepén” – mondta Katty.

Fotó: Katty Castro„Feltolták egy meredek emelkedőn az otthon felé. Ezek a hősök a zord időjárási viszonyoktól függetlenül annyira koncentráltak arra, hogy segítsenek neki, hogy még egy esernyőt is tartottak a feje fölé, ami még nagyobb együttérzésről tanúskodott.” – tette hozzá Katty Castro.

Katty megköszönte a férfiak kedvességét. Eleinte azt hitte, hogy középiskolás diákok voltak, de később megtudta, hogy a Rebounderz Adventure Parks alkalmazottai.

A négyes egyik tagja, John Morgan Massa, a Rebounderz Adventure Parks menedzsere, a Fox Newsnak adott interjújában elmondta: „Észrevettük, hogy az idős hölgynek egyértelműen gondjai vannak a meghibásodott robogójával. Fáradtak és koszosak voltunk, egyszerűen csak vissza akartunk menni a szállodába, de minden kétséget kizáróan tudtuk, hogy bármilyen hosszú napunk is volt, biztosan nem rosszabb, mint amit ez a hölgy átélt. Szó szerint egy műanyag zacskó volt a fején, hogy szárazon tartsa a haját.

Tudtuk, hogy nem hagyhatjuk őt ott az esőben, az út közepén, miközben minden erejével megpróbálta újra beüzemelni a járművét.”

Fotó: Katty CastroMindent összevetve, Massa és kollégái körülbelül 1200 méteren át tolták a nőt a lerobbant robogón, míg haza nem értek vele.

„Csak azt akartuk, hogy épségben hazaérjen. Soha nem vártunk elismerést, csak segítettünk közösségünk egy másik tagjának” – mondta Massa.

„Azok a robogók nehezek, hozzátéve még a nő súlyát és mindazt, amit vásárolt, az egész kitett egy teljes edzést. De büszke vagyok rá, hogy ilyen áldozatot hoztak” – mesélte Castro.

Forrás:twice.hu