Nem titkolja tovább: Suzy újra szerelmes

Nem titkolózik tovább: újra szerelmes Királyvári Zsuzsanna (35), azaz Suzy. Az énekesnő szívét egy barna fiatalember rabolta el, akit egy privát buliban ismert meg, és aki kitartó udvarlásával levette őt a lábáról.

– Eddig minden energiámat lekötötte, hogy családfenntartóként tudjak helytállni és a zenei pályámon is új utat találjak. Kislányom, Zsuzsika másodikos, akad vele és a háztartással elég dolgom, ezért megrögzötten sulykoltam: nem kell nekem senki, erős vagyok, egyedül is boldogulok.

Még nagyon friss ez a kapcsolat – kezdi a Blikknek Suzy, aki már nyitott egy új kezdetre. – Jó érzés, ha valaki átölel vagy elvisz vacsorázni, ha kinyitja nekem a kocsi ajtaját.

– Másfél hónapja, egy privát rendezvényen ismerkedtünk meg. Részemről semmilyen érzelem nem volt még ekkor, de jólesett a figyelmes udvarlás, emellett pedig az első perctől fogva mindenben számíthattam rá, rengeteg segítséget kaptam tőle, elsősorban lelkileg.

Most igyekszünk igazán megismerni egymást, kideríteni, komoly lehet-e ez a kapcsolat. Bár sokan próbálkoztak nálam az elmúlt évben, de még az udvarlásig sem engedtem eljutni senkit. Óvatos vagyok, nem vagyok már tinédzser, de tudom, nem maradhatok örökre magányos.

Édesanyaként nem engedhetek meg magamnak futó kalandokat. Nekem mindennél, még a szerelemnél is fontosabb, hogy a kislányomat semmi ne zavarja meg. A válásunkat is nehezen dolgozta fel, stabilitásra van szüksége

– mérlegel Suzy, akinek udvarlója civil, ezért óvja a nyilvánosságtól.

– Szerencsére megértő és türelmes, tudja, hogy magamban kell tisztázni, lehet-e jövője annak, ami elindult közöttünk. Bár mostanában sokat találkoztunk, időnként a fellépéseimre is ő vitt, nem szeretnénk elkiabálni az érzéseinket – fogalmazott Suzy, akinek magánélete mellett a zenéje is új impulzust kapott.

– Bevallom, a néhány hete felénekelt legújabb dalomat már ő ihlette. Nem véletlenül az a címe: Titokban szeretek egy barna srácot.

loading...